You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Cat cam

Cat cam

geschreven door Constance

Een paar jaar geleden kwamen de foto’s van de avonturen van Mr. Lee  in het nieuws.  Zijn baasje had nl. een mini-cam gemaakt en deze aan het bandje van Mr. Lee vastgemaakt en deze camera maakte regelmatig foto’s en zo kon het baasje van Mr. Lee precies zien waar Mr. Lee geweest was.

catcam

Nu is de officiële Mr. Lee CatCam te bestellen maar ondertussen is er ook de Pet’s Eye View Camera, en deze is te gebruiken voor kat èn hond! Ook deze camera wordt aan het halsbandje van je beestje vastgemaakt en je kunt kiezen of er om de minuut, om de 5 minuten of om de 15 minuten een foto wordt gemaakt en in het geheugen is plaats voor ong. 40 foto’s. De batterij kan opgeladen worden via de bijgeleverde USB kabel. Het opladen neemt één tot twee uurtjes in beslag. Ook zet je via de usb-kabel de gemaakte foto’s op de computer. pet's eye camera

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com