Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Een vloerkleed geeft je huis meer sfeer Een vloerkleed geeft je huis meer sfeer
  • Personaliseer je muur met Dock Four Stylepads Personaliseer je muur met Dock Four Stylepads
  • IKEA SPRUTT badkamer en slaapkamer collectie IKEA SPRUTT badkamer en slaapkamer collectie
  • IKEA SPRUTT badkamer en slaapkamer collectie IKEA SPRUTT badkamer en slaapkamer collectie
  • Tencel dekbedden: gezond slapen Tencel dekbedden: gezond slapen
  • 8 tips voor een goede nachtrust 8 tips voor een goede nachtrust
wonen

Interieur metamorfose, een droomopdracht!

meta

Kort geleden kreeg ik een aanvraag voor interieuradvies, en wel een hele bijzondere…

Een echtgenoot wilde zijn vrouw verrassen voor haar verjaardag met een restyling van de woonkamer en de  slaapkamer! Niet dat hij zijn vrouw er niet bij wilde betrekken maar  zijn vrouw had gelezen over de mogelijkheid een Interieurstylist van Trendhopper in te huren. 

Zijn vrouw vindt het huis dat ze bewonen mooi maar het miste nog wat warmte en sfeer. Ze besprak dit met haar echtgenoot, dat het haar wel leuk leek om een stylist in te huren. De echtgenoot knoopte dit in zijn oren en zei dat ze dat zelf ook wel voor elkaar kregen….

Maar stiekum mailde de man de volgende dag naar de InterieurTipgever. Omdat de klant bij mij uit de buurt komt was de eer aan mij deze opdracht te verzorgen.

We maakten een afspraak van een uur op een dag waarop zijn vrouw niet thuis was…het leek wel een geheim rendez-vouz!  Samen hebben we het huis doorlopen en de knelpunten besproken. De basis was goed en had slechts toevoegingen nodig om een mooi samenhangend geheel te worden. De tips en ideeën die ik heb aangedragen kwamen overeen met de wensen en smaak van de klant en zijn vrouw. Dus onze tweede afspraak vond plaats in een woonwinkel.

Daar hebben we nieuwe eetkamerstoelen, lampen, kussens en een vloerkleed uitgezocht.In overleg met de woonwinkel zijn de bestellingen opgeslagen in het magazijn en pas opgehaald de dag voor de restyling.

Om alle ideeen vorm te geven zijn er door de echtgenoot hulptroepen ingeschakeld.Op D-Day ’s morgens om 9 uur, stond de familie( echtgenoot, vader en moeder) paraat en zijn  ze begonnen met het schilderen van een muur en het ophangen van de nieuwe verlichting in de slaapkamer en woonkamer.

Gaatjes werden geboord en dimmers werden geplaatst. Toen de muur voor de tweede keer was gesaust kon ik aan de slag. Moeder nam de stofzuiger en samen ruimden we alles op. De opstelling van de zithoek werd veranderd naar een meer open indeling. De tafellampen voor woon- en slaapkamer in elkaar gezet en geplaatst. Het speelgoed van de dochter kreeg een vaste plek in de kast.

De eigen accessoires werden gebruikt in de nieuwe indeling. Nieuwe schilderijen werden opgehangen. Bloemen in de kleur van de kussens en accessoires maakten het geheel af. Rond 4 uur ’s middags was de styling compleet en ging ik naar huis. Vol spanning afwachten hoe de reactie van de echtgenote zou zijn…zoiets is altijd spannend!

Het verlossende woord kwam in een email van de vrouw…ze was erg enthousiast! En om haar eigen woorden te gebruiken: “Wij gaan hier heel erg veel plezier van beleven”

Een geslaagde actie dus met een tevreden klant. En wat een schat van een man die zoiets aanbiedt aan zijn vrouw! Misschien een leuk idee voor Moederdag of zo maar????

 Lizette Zeef InterieurTipgever Den Haag, Rotterdam en omstreken

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?