You are here: Home » Beauty » Tweezerman Nail Rescue Kit

Tweezerman Nail Rescue Kit

geschreven door Constance

De Tweezerman Nail Rescue Kit geeft je Eerste Hulp voor nagelprobleempjes.

tweezermanTweezerman, expert op het gebied van beauty tools, houdt jouw nagels altijd tiptop verzorgd, ook in manicure noodgevallen! Voor deze noodgevallen introduceert Tweezerman nu een musthave Nail Rescue Kit met daarin drie onmisbare manicuretools in een chique en handzaam travelsize doosje. Door het handige kleine formaat past de kit makkelijk in je tas voor on-the-go verzorging en is het goed gezelschap voor mee op reis.

De kit bevat een mini nagelvijl waarmee je je nagels perfect in model brengt, een unieke ergonomisch gevormde Snipper met hoekige tips om lastige nijnagels en velletjes te verwijderen en een mini Cuticle Pusher met twee functies: de ene kant voor het terugduwen van de nagelriemen en de ander kant voor het reinigen van de nagelrandjes. Kortom: De Nail Rescue Kit is dé oplossing voor al jouw nagelprobleempjes op ongewenste momenten! De Nail Rescue Kit is verkrijgbaar vanaf mei 2010.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com