Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
  • Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360 Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360
ladygadgets

Samsung camcorder voor in je handtas

De Samsung HMX-U20 camcorder is niet alleen lekker compact, waardoor die nog makkelijker in je handtas past maar bevat ook vele extra’s om de mooiste filmpjes onderweg te schieten. De U20 camcorder bevat 3x optische zoom, waarmee jouw mooie momenten superscherp worden vastgelegd. Niet alleen als filmpje, maar ook in hoge kwaliteit foto’s. Met deze compacte camcorder in je handtasSamsung U20, heb je geen fototoestel meer nodig.

Delen van filmpjes met één druk op de knop

Met de ingebouwde USB-aansluiting is kun je full HD-beelden direct delen met anderen. Als je de camcorder aansluit op een PC met een internetverbinding, plaats je de filmpjes met één druk op de knop op al je favoriete websites. Bovendien laadt de camcorder direct op, waardoor je geen lader meer nodig hebt.

De Samsung U20 camcorder is verkrijgbaar voor € 199,- inclusief BTW.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?