You are here: Home » Digitale fotografie » Samsung camcorder voor in je handtas

Samsung camcorder voor in je handtas

geschreven door Constance

De Samsung HMX-U20 camcorder is niet alleen lekker compact, waardoor die nog makkelijker in je handtas past maar bevat ook vele extra’s om de mooiste filmpjes onderweg te schieten. De U20 camcorder bevat 3x optische zoom, waarmee jouw mooie momenten superscherp worden vastgelegd. Niet alleen als filmpje, maar ook in hoge kwaliteit foto’s. Met deze compacte camcorder in je handtasSamsung U20, heb je geen fototoestel meer nodig.

Delen van filmpjes met één druk op de knop

Met de ingebouwde USB-aansluiting is kun je full HD-beelden direct delen met anderen. Als je de camcorder aansluit op een PC met een internetverbinding, plaats je de filmpjes met één druk op de knop op al je favoriete websites. Bovendien laadt de camcorder direct op, waardoor je geen lader meer nodig hebt.

De Samsung U20 camcorder is verkrijgbaar voor € 199,- inclusief BTW.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com