You are here: Home » Fashion » K-Swiss Tubes

K-Swiss Tubes

geschreven door Constance

Vroeger heb ik zelf ook een paar K-Swiss sneakers gehad, en natuurlijk The Classic (witte) model. Dit model heeft K-Swiss nog steeds in de collectie zitten en ik denk dat ik toch weer een paar ga aanschaffen, want witte gympen horen gewoon in je basis collectie schoenen thuis.

tubes

Maar sinds kort heeft K-Swiss ook hele mooie loop-/fitnesstraining schoenen, de Tubes. De speciale Tubes technologie zorgt ervoor dat de shock geabsobeert want de tubeszool is anatomisch geplaatst en de gleuven in de zool helpen om de natuurlijke beweging te ondersteunen. En, niet geheel onbelangrijk, de Tubes schoenen zien er ook nog eens goed uit. (Want wie doet dat niet, je hebt gesport op de sportschool en je moet daarna in je trainingsoutfit nog even snel een boodschap doen, en dan is het toch wel leuk als je op een paar mooie trainingsschoenen loopt. En in leuke kleurtjes.)

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Tweets die vermelden Mail & Win: iPhone 4 hoesje - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 26 januari 2011 - 10:29

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Constance Hage, Appel Moes. Appel Moes heeft gezegd: Mail & Win: iPhone 4 hoesje – Ladygadgets.blogo.nl (Blog) http://goo.gl/fb/Y4XU0 #iphone […]

Reageer
Tweets die vermelden Mail & Win: iPhone 4 hoesje - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 26 januari 2011 - 10:29

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Constance Hage, Appel Moes. Appel Moes heeft gezegd: Mail & Win: iPhone 4 hoesje – Ladygadgets.blogo.nl (Blog) http://goo.gl/fb/Y4XU0 #iphone […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com