Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
shoppen

K-Swiss Tubes

Vroeger heb ik zelf ook een paar K-Swiss sneakers gehad, en natuurlijk The Classic (witte) model. Dit model heeft K-Swiss nog steeds in de collectie zitten en ik denk dat ik toch weer een paar ga aanschaffen, want witte gympen horen gewoon in je basis collectie schoenen thuis.

tubes

Maar sinds kort heeft K-Swiss ook hele mooie loop-/fitnesstraining schoenen, de Tubes. De speciale Tubes technologie zorgt ervoor dat de shock geabsobeert want de tubeszool is anatomisch geplaatst en de gleuven in de zool helpen om de natuurlijke beweging te ondersteunen. En, niet geheel onbelangrijk, de Tubes schoenen zien er ook nog eens goed uit. (Want wie doet dat niet, je hebt gesport op de sportschool en je moet daarna in je trainingsoutfit nog even snel een boodschap doen, en dan is het toch wel leuk als je op een paar mooie trainingsschoenen loopt. En in leuke kleurtjes.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?