Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
ladygadgets

Boekenlegger: de Book Wiz

Ben je nog van de ‘echte’ boekengeneratie (dus komt een e-Reader er voorlopig nog niet in) maar krijg je lamme armen van het openhouden van je boek en het omslaan vd pagina’s? Schaf dan de Book Wiz aan.

book wizDe Book Wiz is een uitvinding van een vrouw in Australiƫ. Ze heeft bijvoorbeeld ook gedacht aan het openhouden van je kookboek tijdens het koken of het openhouden van je boek wanneer je zit te eten. Hij is geschikt voor alle soorten boeken, voor harde kaften, zachte kaften, dikke boeken, dunne boeken, grote boeken en kleine boeken en hij is in te klappen tot een klein formaatje en daardoor heel makkelijk overal mee naartoe te nemen. Je stopt hem makkelijk in je tas, jaszak of klemt hem aan je boek en gebruikt hem als bladwijzer.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?