Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
ladygadgets

Boekenlegger: de Book Wiz

Ben je nog van de ‘echte’ boekengeneratie (dus komt een e-Reader er voorlopig nog niet in) maar krijg je lamme armen van het openhouden van je boek en het omslaan vd pagina’s? Schaf dan de Book Wiz aan.

book wizDe Book Wiz is een uitvinding van een vrouw in Australië. Ze heeft bijvoorbeeld ook gedacht aan het openhouden van je kookboek tijdens het koken of het openhouden van je boek wanneer je zit te eten. Hij is geschikt voor alle soorten boeken, voor harde kaften, zachte kaften, dikke boeken, dunne boeken, grote boeken en kleine boeken en hij is in te klappen tot een klein formaatje en daardoor heel makkelijk overal mee naartoe te nemen. Je stopt hem makkelijk in je tas, jaszak of klemt hem aan je boek en gebruikt hem als bladwijzer.