You are here: Home » Fashion » Zomersieraden bij Tiffany & Co.

Zomersieraden bij Tiffany & Co.

geschreven door Constance

Afgelopen donderdag heb ik nieuwe zomersieradencollectie van Tiffany & Co. in de PC Hooftstraat in Amsterdam bekeken en deze is erg mooi geworden.

picasso

De bekendste ontwerperster van Tiffany & Co. is Paloma Picasso (dochter van Pablo Picasso) en zij heeft een deel van haar ontwerpen geïnspireerd op de stad Marrakesh in Marokko, waar zij een schitterende villa bezit. ‘Marrakesh’ bestaat uit medaillons, armbanden en oorbellen met Arabische rasterpatronen, kettingen met 8-puntige sterren en hangers. Een andere serie is de ‘Hammered Circles’ die te koop is in 18-karaats geel goud, rosé goud of zilver. Het zgn. hamereffect geeft deze sieraden een heel modern en trendy karakter.

Ook zijn er weer nieuwe varianten van de bekende Tiffany Keys bijgekomen. En waar ikzelf erg gecharmeerd van was, zijn de Tiffany blauwe accessoires, zoals een paspoort- of een visitekaartjeshoesje. tiffany keys

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com