Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • TASCHEN summer party TASCHEN summer party
  • Pretty Wild Lingerie; voor overdag én ’s avonds Pretty Wild Lingerie; voor overdag én ’s avonds
  • Laurèl Flagship store in Amsterdam Laurèl Flagship store in Amsterdam
  • Spijkers en Spijkers ontwerpen Bavaria EK-jurkje Spijkers en Spijkers ontwerpen Bavaria EK-jurkje
  • Sieraden Tiffany & Co. voor Valentijnsdag Sieraden Tiffany & Co. voor Valentijnsdag
  • Lancering Addy van den Krommenacker jurkje voor Oger Donna Lancering Addy van den Krommenacker jurkje voor Oger Donna
shoppen

Zomersieraden bij Tiffany & Co.

Afgelopen donderdag heb ik nieuwe zomersieradencollectie van Tiffany & Co. in de PC Hooftstraat in Amsterdam bekeken en deze is erg mooi geworden.

picasso

De bekendste ontwerperster van Tiffany & Co. is Paloma Picasso (dochter van Pablo Picasso) en zij heeft een deel van haar ontwerpen geïnspireerd op de stad Marrakesh in Marokko, waar zij een schitterende villa bezit. ‘Marrakesh’ bestaat uit medaillons, armbanden en oorbellen met Arabische rasterpatronen, kettingen met 8-puntige sterren en hangers. Een andere serie is de ‘Hammered Circles’ die te koop is in 18-karaats geel goud, rosé goud of zilver. Het zgn. hamereffect geeft deze sieraden een heel modern en trendy karakter.

Ook zijn er weer nieuwe varianten van de bekende Tiffany Keys bijgekomen. En waar ikzelf erg gecharmeerd van was, zijn de Tiffany blauwe accessoires, zoals een paspoort- of een visitekaartjeshoesje. tiffany keys

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?