Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Voordelig uiteten met RestaurantKaart Voordelig uiteten met RestaurantKaart
  • Het IENS festival is gestart en eet met 50% korting Het IENS festival is gestart en eet met 50% korting
  • GooischeFrutsels Feestdagen sale GooischeFrutsels Feestdagen sale
  • Bespaar met Cashback shoppen Bespaar met Cashback shoppen
  • Korting bij Balanzs Juice Cleanse Korting bij Balanzs Juice Cleanse
  • Brandinvites, nu ook in Nederland Brandinvites, nu ook in Nederland
shoppen

Korting bij Dooor Jewelry

Ik heb al eerder een kortingsactie ism. Dooor Jewelry gedaan, en dat was zo’n succes dat Dooor Jewelry en shoppen.blogo.nl besloten hebben,¬† jullie weer de mogelijkheid te geven om eens lekker met korting te gaan shoppen. Ook ideaal als je nog een (schoon)moederdagcadeau zoekt.

dooor

En elk sieraad wordt heel mooi verpakt in een zijden zakje en je hebt alles binnen 2 tot 3 werkdagen in huis. Gemaakt van de allermooiste materialen, in veelal natuurlijke kleuren. En √°ltijd met oog voor detail. Ieder sieraad heeft wel een eye-catcher; bijvoorbeeld een grote panterschelp, unieke keramiek kraal of ring van natuursteen. Hebberigmakend mooi! Er is veel gebruik gemaakt van mooie en duurzame materialen zoals echt edelsteen en Swarovski Crystal. Ook zijn er weer veel nieuwe Swarovski Chrystal oorstekers in alle kleuren van de regenboog toegevoegd.

Tot 1 juni as. krijg je 15% korting op elke bestelling bij Dooor Jewelry, als je op het bestelformulier de code ‘shoppen.blogo‘ vermeld.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?