You are here: Home » Goedkoop & voordelig » Korting bij Dooor Jewelry

Korting bij Dooor Jewelry

geschreven door Constance

Ik heb al eerder een kortingsactie ism. Dooor Jewelry gedaan, en dat was zo’n succes dat Dooor Jewelry en shoppen.blogo.nl besloten hebben,  jullie weer de mogelijkheid te geven om eens lekker met korting te gaan shoppen. Ook ideaal als je nog een (schoon)moederdagcadeau zoekt.

dooor

En elk sieraad wordt heel mooi verpakt in een zijden zakje en je hebt alles binnen 2 tot 3 werkdagen in huis. Gemaakt van de allermooiste materialen, in veelal natuurlijke kleuren. En áltijd met oog voor detail. Ieder sieraad heeft wel een eye-catcher; bijvoorbeeld een grote panterschelp, unieke keramiek kraal of ring van natuursteen. Hebberigmakend mooi! Er is veel gebruik gemaakt van mooie en duurzame materialen zoals echt edelsteen en Swarovski Crystal. Ook zijn er weer veel nieuwe Swarovski Chrystal oorstekers in alle kleuren van de regenboog toegevoegd.

Tot 1 juni as. krijg je 15% korting op elke bestelling bij Dooor Jewelry, als je op het bestelformulier de code ‘shoppen.blogo‘ vermeld.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com