You are here: Home » Eten & koken » Sissy Boy

Het Nederlandse kledingmerk Sissy Boy heeft deze week een aantal spectaculaire lanceringen gedaan:

sissy boy

Eergisteren is SB Noord geopend. SB Noord is een strandpaviljoen met een geheel eigen karakter. Verweerd hout, een verzameling van oude en nieuwe tafels, stoelen, kasten en de branding die ruist op de achtergrond. Gelegen op één van de zonnigste plekjes van Nederland en wat SB Noord echt uniek maakt is dat alles er, net als in de Sissy-Boy winkels, te koop is. Van het broodje dat je eet, het drankje dat je drinkt, de borden waarvan je eet, het bestek, tot de stoelen en de tafels. En je kunt bij SB Noord genieten van een veelzijdige kaart met heerlijke ambachtelijke streekproducten.

Gisteren is het allernieuwste Sissy-Boy filiaal in Rotterdam geopend, een SB Homeland. Sissy-Boy Homeland is de visie van Sissy-Boy op het gebied van kleding en interieur. Naast de nieuwste collecties voor mannen, vrouwen en de  junior collectie voor kids, vind je hier een unieke combinatie van oude en nieuwe tafels, kasten en stoelen, quilts, prachtige serviezen, lampen, spiegels, glaswerk, behang, kaarsen en kandelaars. Er is eveneens een uitgebreide collectie verzorgingsproducten, zoals traditionele badproducten uit de Marokkaanse hamam en Franse zepen op basis van olijfolie. En 2009 is er ook een prachtige eigen handdoeken- en verzorgingslijn die het eigen label Sissy-Boy Homeland draagt.

Tenslotte is het Sissy Boy label O.Pardon terug van weggeweest. O.Pardon staat voor mooie, sophisticated basics met een hoogwaardige kwaliteit en de juiste fit. En een van de paradepaardjes van O.Pardon is de denimcollectie. De fit van deze denims is secuur onder de loep genomen en aangepast waar dat nodig was. Er zijn vier verschillende soorten denims; ongewassen donkerblauw, afgewassen blauw, witte denim & ecru denim. Naast de jeans hebben we ook hele mooie tricots, gemaakt van superkwaliteit katoen met een mooie gladde draad zodat de producten heel mooi en soepel vallen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com