You are here: Home » Green gadgets » Wollen trui wordt omgebreid

Wollen trui wordt omgebreid

geschreven door Constance

Het idee is geweldig: je stuurt je oude, wollen trui op naar Moeders en deze tovert je trui om tot (deze maand) een laptophoes of een paar sokken.

reknit

Want dat is de hele gedacht achter ReKnit, je ouderwetse trui wordt uitgehaald en de wol wordt opnieuw gebruikt voor het item van de maand. En elke maand kan je stemmen wat er met de wol gebeurt. Deze maand is dat dus een laptophoes of een paar sokken. ReKnit wordt geleid door 1 man/vrouw wiens moeder de breister is. En omdat het maar 1 moeder is, kan zij maar 30 items per maand breien en duurt het gemiddeld 6 weken duren voordat je oude, omgebreide trui terug hebt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com