Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
  • Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep
ladygadgets

Origami met je Emami

Ik heb vorig jaar al eens aandacht besteed aan de Emami jurk en gastblogster Alexandra heeft nu ook het allernieuwste model aangeschaft. Hieronder lees je haar artikel.

emami

Vorig jaar was ik helemaal in mijn nopjes met de Emami-dress : ik wikkelde, knoopte, plooide en drapeerde telkens een andere indrukwekkende creatie! Altijd goed en het zat altijd lekker, maar wel even opletten bij toiletbezoek want hoe zat je ontwerp van die dag ook alweer? Ook moest ik oppassen dat ik mijn creatie niet los knoopte en zo achterover de toiletpot in slingerde maar het ging altijd goed al kreeg ik niet een keer weer dezelfde look….ik had toch ineens een overvloed aan harembroekmodellen en allerlei jurken.

Dit jaar scoort Emami met de Fickle Drapes…een wat kleinere versie waarmee je zo allerlei soorten tunieken vouwt alsof het niets is en dan kun je het ook nog in de super trendy kleur “GREIGE” bestellen (is het nou grijs of beige?). Ook spotte ik leggings en tanktube’s daardoor besefte ik me ineens dat ik met een paar van hun artikelen in mijn koffer niet alleen zeer ‘LIGHT’ travel maar ook eindeloos veel kan combineren en vergeet daarbij niet dat het ook niet kan kreuken! Op de Emami site staan al allerlei filmpjes om je op weg te helpen hoe je het beste voor de dag komt met je aanwinst!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?