You are here: Home » Beauty » Pascaud Professional Peeling

Pascaud Professional Peeling

geschreven door Constance

Vorige maand ben ik onder behandeling geweest bij Natuurlijk Evelien en in de tussentijd is Evelien tot Schoonheidsspecialiste van het Jaar benoemd en heeft zij de Beauty Award ontvangen. Tevens is mij aangeraden om een keer een Pascaud TCA Professional Peeling te ondergaan en dat ga ik morgenmiddag doen.

pascaud tca professional peeling

Wat houdt de Pascaud TCA Professional Peeling precies in? Ik moest 10 dagen van te voren al beginnen met een speciale ampullenkuur. Elke avond (ipv. nachtcrème) heb ik een ampul op mijn gezicht en hals verdeeld en de ene avond was de ampul gevuld met Retinol en de andere avond met AHA. De behandeling zelf duurt morgen 45 minuten en daarna voelt mijn huid strak maar wel ontspannen aan en daarna gaat mijn huid een paar dagen lang vervellen. (Dit vind ik bijzonder spannend, zeker omdat ik volgende week donderdagavond een belangrijk feest heb,  en ik ga natuurlijk foto’s maken van dit hele proces.) En na 1 week heb ik een frisse ‘baby’ huid.

De Pascaud TCA Professional Peeling zorgt ervoor dat je huid zich in een periode van 7 tot 10 dagen geheel vernieuwt en hierdoor kunnen fijne rimpeltjes, pigmentvlekjes, grove poriën en evt. zonschade zich verbeteren. Maw. je huid ziet er na afloop strakker, gladder en jonger uit!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com