You are here: Home » Gadgets » 150 jaar TAG Heuer

150 jaar TAG Heuer

geschreven door Constance

Het horlogemerk TAG Heuer bestaat 150 jaar en voor deze gelegenheid worden er 2 limited editions geintroduceerd: de Grand Carrera chronograaf en de Meridiist phone 1860-2010. Deze set wordt geleverd in een exclusieve box en de oplage bestaat uit slechts 150 stuks, wereldwijd.

tag heuer

De set is geheel in de kleuren zwart/oranje en de box is ontworpen door Fred Pinel (Pinel Pinel) uit Parijs. Zowel de jubileum Carrera als de Meridiist behoren tot de meest innovatieve TAG Heuer creaties ooit. TAG Heuer’s Grand Carrera Calibre 17 RS2 Chronograph is ’s werelds éérste mechanische chronograaf met een dubbel rotating system en de Meridiist is de enige Swiss-engineered mobiele telefoon ter wereld. De Grand Carrera Calibre 17 RS2 Chronograph is gecertificeerd door het Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres. Het uurwerk (28.800 bewegingen per uur) laat zich aflezen als ‘dashboard’ in de meest geavanceerde sportwagens. De mobiele telefoon Meridiist Special heeft een dual time display met krasvast 60.5 karaat saffierglas en een OLED scherm. De geïntegreerde antenne is 2x efficiënter dan elke andere ontvanger. En de batterij hoeft pas na 7 uur bellen of 28 (!) dagen stand-by stand weer opgeladen te worden.

Dit leuke Vaderdagsetje kost (slechts) Euro 14.900,-  en is vanaf mei te koop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com