Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Doro introduceert 3 nieuwe telefoons Doro introduceert 3 nieuwe telefoons
  • PLOX, handige mobiele oplader PLOX, handige mobiele oplader
  • Logeren via Airbnb Logeren via Airbnb
  • Milo stand ofwel houder voor mobiele telefoon Milo stand ofwel houder voor mobiele telefoon
  • Je mobiel is geld waard Je mobiel is geld waard
  • Tests op ladygadgets.blogo.nl Tests op ladygadgets.blogo.nl
shoppen

150 jaar TAG Heuer

Het horlogemerk TAG Heuer bestaat 150 jaar en voor deze gelegenheid worden er 2 limited editions geintroduceerd: de Grand Carrera chronograaf en de Meridiist phone 1860-2010. Deze set wordt geleverd in een exclusieve box en de oplage bestaat uit slechts 150 stuks, wereldwijd.

tag heuer

De set is geheel in de kleuren zwart/oranje en de box is ontworpen door Fred Pinel (Pinel Pinel) uit Parijs. Zowel de jubileum Carrera als de Meridiist behoren tot de meest innovatieve TAG Heuer creaties ooit. TAG Heuer’s Grand Carrera Calibre 17 RS2 Chronograph is ’s werelds éérste mechanische chronograaf met een dubbel rotating system en de Meridiist is de enige Swiss-engineered mobiele telefoon ter wereld. De Grand Carrera Calibre 17 RS2 Chronograph is gecertificeerd door het Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres. Het uurwerk (28.800 bewegingen per uur) laat zich aflezen als ‘dashboard’ in de meest geavanceerde sportwagens. De mobiele telefoon Meridiist Special heeft een dual time display met krasvast 60.5 karaat saffierglas en een OLED scherm. De geïntegreerde antenne is 2x efficiënter dan elke andere ontvanger. En de batterij hoeft pas na 7 uur bellen of 28 (!) dagen stand-by stand weer opgeladen te worden.

Dit leuke Vaderdagsetje kost (slechts) Euro 14.900,-  en is vanaf mei te koop.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?