Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
ladygadgets

Accessoires voor de iPad

Binnenkort krijg ik de iPad thuis (en dat terwijl ik ‘gezworen’ had dat ik geen iPad wilde hebben, maar ja ik krijg een testexemplaar) en nu weet ik, uit ervaring, dat Apple meestal allerlei mooie en handige accessoires gaat uitbrengen.

ipad cover

Maar ik ben een beetje teleurgesteld want momenteel kan je alleen nog maar een headset, een los toetsenbord, kabels en een (zwart !) hoesje bestellen. Hmm, daar wordt een echte Nerdina/Lady Gagadets niet heel erg blij van. Maar ik ben niet voor 1 gat te vangen want ik wil natuurlijk wel een mooie, flashy hoesje om mijn iPad heen. En via de site Ipcovers kom je bij allerlei verschillende webshops en dan kan je gelijk een keuze maken uit oa.  hoesjes van leer, rubber, met een (slangen) print en in heel veel leuke kleurtjes.

En natuurlijk ben ik ook erg benieuwd naar alle apps die je op de iPad kan zetten, dus binnenkort (als ie binnen is) meer.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?