Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
ladygadgets

Accessoires voor de iPad

Binnenkort krijg ik de iPad thuis (en dat terwijl ik ‘gezworen’ had dat ik geen iPad wilde hebben, maar ja ik krijg een testexemplaar) en nu weet ik, uit ervaring, dat Apple meestal allerlei mooie en handige accessoires gaat uitbrengen.

ipad cover

Maar ik ben een beetje teleurgesteld want momenteel kan je alleen nog maar een headset, een los toetsenbord, kabels en een (zwart !) hoesje bestellen. Hmm, daar wordt een echte Nerdina/Lady Gagadets niet heel erg blij van. Maar ik ben niet voor 1 gat te vangen want ik wil natuurlijk wel een mooie, flashy hoesje om mijn iPad heen. En via de site Ipcovers kom je bij allerlei verschillende webshops en dan kan je gelijk een keuze maken uit oa.  hoesjes van leer, rubber, met een (slangen) print en in heel veel leuke kleurtjes.

En natuurlijk ben ik ook erg benieuwd naar alle apps die je op de iPad kan zetten, dus binnenkort (als ie binnen is) meer.