You are here: Home » Gadgets » Tom by Zenner borstels

Tom by Zenner borstels

geschreven door Constance

Beautystylist Tom Sebastian is door Zenner gevraagd om een exclusieve collectie haarborstels te ontwikkelen en hij is gelijk aan de slag gegaan.

tom by zenner

Er zijn 4 borstels bedacht in de Tom by Zenner lijn: de Lushious Brush, de Volumizing Brush, de Ventilation Brush en de Polish Brush. Alle borstels zijn pvc vrij en worden geleverd met een Cleaning Brush en dit kleine borsteltje kan je gebruiken om je borstel (na gebruik) schoon te maken.

Waar kan je de verschillende borstels voor gebruiken? De Lushious Sensitive Brush heeft kleine lussen, waardoor deze zeer geschikt is voor fijn en pluizig haar, een gevoelige hoofdhuid, of voor vrouwen die extensions hebben. De lussen ontklitten het haar uiterst zacht waardoor het onbeschadigd blijft en een glanzend resultaat krijgt. De Volumizing Brush is een keramische ionische borstel en speciaal ontworpen om het haar te vormen en volume te geven tijdens het föhnen. Het keramische materiaal maakt het haar antistatisch, fixeert het beter en geeft het haar mooie glans. De positie van de luchtdoorlatende gaatjes geeft een gelijkmatige warmte wat de droogtijd verkort. De Ventilation Brush heeft gelijkmatige ventilatie openingen waardoor deze geschikt is om te föhnen. De borstel heeft omhulde pinnen die heel zacht zijn voor het haar en de hoofdhuid. Bovendien geven ze de hoofdhuid een zachte massage tijdens het borstelen wat de doorbloeding van de hoofdhuid bevordert. De antistatische werking voorkomt bovendien dat het haar springerig en pluizig wordt. De borstel is geschikt voor elk haartype, zelfs voor nat haar. De Polish Brush is een klassieke borstel gemaakt met echt haar en duurzaam synthetische materialen die het haar niet beschadigen en een gepolijst effect geven. Door de balans tussen deze materialen worden de haarschubben gesloten en krijgt het haar een schitterende natuurlijke glans.

Je kunt de borstels vanaf nu kopen bij oa. de Etos en andere drogisterijen en ze kosten tussen de Euro 5,99 & Euro 7,99 per stuk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com