Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender
  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender
  • Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer
  • C&A introduceert een nieuw winkelconcept C&A introduceert een nieuw winkelconcept
  • Test; Mobiele hotspot Netgear AirCard 810 Test; Mobiele hotspot Netgear AirCard 810
  • Test; Tivoli Audio Model One Digital Test; Tivoli Audio Model One Digital
ladygadgets

Apple iPad bestellen

Wil je snel in het bezit komen van een Apple iPad?

ipad

Natuurlijk kan je wachten totdat ie bij ons in de winkels ligt, maar een andere mogelijkheid is om je iPad te bestellen via US Unlocked.com. Vanaf 3 april ligt de Ipad in de Apple winkels in de VS en ong. 1 week later worden de iPad’s uitgeleverd aan dealers zoals B&H en Mac Connection en met deze dealers werkt US Unlocked samen. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van US Unlocked.com wordt je automatisch op de hoogte gehouden over alles wat met de iPad te maken heeft. (Wil je mijn ervaringen nalezen met mijn bestelling bij US Unlocked vwb de Nook van Barnes & Noble, lees mijn artikel eens.)

De iPad die vanaf 3 april te koop is heeft alleen een WiFi verbinden, eind april komt er een iPad die naast WiFi ook een 3G verbinding heeft. De voordeligste iPad heeft een geheugen van 16 Gb, verder zijn nog iPad’s met 32 Gb en 64 Gb geheugen. De prijzen liggen vanaf US$ 499,- voor de 16 Gb met Wifi iPad t/m US$ 829,- voor de Wifi & 3 G en 64 Gb iPad. (De prijzen in dollar worden in Europa de prijzen in Euro.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?