You are here: Home » Accessoires » Apple iPad bestellen

Wil je snel in het bezit komen van een Apple iPad?

ipad

Natuurlijk kan je wachten totdat ie bij ons in de winkels ligt, maar een andere mogelijkheid is om je iPad te bestellen via US Unlocked.com. Vanaf 3 april ligt de Ipad in de Apple winkels in de VS en ong. 1 week later worden de iPad’s uitgeleverd aan dealers zoals B&H en Mac Connection en met deze dealers werkt US Unlocked samen. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van US Unlocked.com wordt je automatisch op de hoogte gehouden over alles wat met de iPad te maken heeft. (Wil je mijn ervaringen nalezen met mijn bestelling bij US Unlocked vwb de Nook van Barnes & Noble, lees mijn artikel eens.)

De iPad die vanaf 3 april te koop is heeft alleen een WiFi verbinden, eind april komt er een iPad die naast WiFi ook een 3G verbinding heeft. De voordeligste iPad heeft een geheugen van 16 Gb, verder zijn nog iPad’s met 32 Gb en 64 Gb geheugen. De prijzen liggen vanaf US$ 499,- voor de 16 Gb met Wifi iPad t/m US$ 829,- voor de Wifi & 3 G en 64 Gb iPad. (De prijzen in dollar worden in Europa de prijzen in Euro.)

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Tom Sebastian 18 maart 2010 - 16:21

Cool!!! Thanks C!

Reageer
Tom Sebastian 18 maart 2010 - 16:21

Cool!!! Thanks C!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com