You are here: Home » Gadgets » Nieuwe stofzuigers van LG & Samsung

Nieuwe stofzuigers van LG & Samsung

geschreven door Constance

Enige maanden geleden heb ik een LG stoomwasmachine aangeschaft en het stoomprogramma voor overhemden en blouses werkt perfect, ik hoef minder te strijken.

lg kompressor steam

Afgelopen week heb ik een presentatie gehad bij LG en daar heb ik kennis gemaakt met de LG Steam Kompressor stofzuiger. Toevallig wilde ik, voor onze natuurstenen vloer in de woonkamer, toilet en badkamer en het marmoleum in de slaapkamers en op kantoor, zo’n Tel Sell Steam Blaster of Laser Mop kopen, ofwel dweilen met stoom. Maar de Steam Kompressor stofzuiger is een stofzuiger en een stoomdweilapparaat in-een! De speciale zuigmond zuigt eerst het stof op en daarna stoom je de vloer schoon. Je vult het waterreservoir van te voren met een halve liter water, dit water wordt opgewarmd (duurt ong. 2,5/3,2 minuten) en je kunt aan de slag. Je regelt de stoomfunctie dmv. de handige knoppen bovenop de stofzuigerslang. Verder zorgt de speciale kompressor ervoor dat stof en andere viezigheid tot een blokje wordt samengeperst, dus bij het legen van de stofzuiger heb je geen last meer van stofwolken en natuurlijk heeft de LG Steam Kompressor stofzuiger geen zak meer die vervangen moet worden.

Nu heb ik afgesproken met LG dat ik binnenkort de Steam Kompressor stofzuiger thuis gestuurd krijg voor een uitgebreide test. En aangezien wij 2 (momenteel zeer verharende) katten hebben en door het hele huis alleen maar ‘harde’ vloerbedekking hebben liggen kan ik alle typen vloeren uitproberen. Dus binnenkort meer………

Een andere nieuwe stofzuiger is de Samsung Navibot, ofwel een stofzuigrobot. Ik heb al eens eerder een artikel geschreven over de Roomba robotstofzuiger, en ik moet eerlijk zeggen, ik blijf enthousiast over het idee dat iemand anders (lees robot) voor mij aan het stofzuigen gaat.

samsung-navibot

As donderdag heb ik een presentatie bij Samsung en ook Samsung gaat een robotstofzuiger introduceren, de Samsung Navibot. Er komen 2 modellen uit: de basisversie en een uitgebreidere versie incl. een touchscreen. Je kunt verschillende programma’s instellen en hij maakt de 1e keer dat ie aan slag gaat foto’s van je (huis)kamer en nav. dit plattegrond gaat ie zuigen. Ik kan niet wachten om de Navibot aan de gang te zien, en natuurlijk hoop ik dat ik ook deze nieuwe stofzuiger mag gaan testen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E8Ho6qJ_6ko[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com