You are here: Home » Gadget nieuws » LG Stoomstofzuiger

LG Stoomstofzuiger

geschreven door Constance

Enige maanden geleden heb ik een LG stoomwasmachine aangeschaft en het stoomprogramma voor overhemden en blouses werkt perfect, ik hoef minder te strijken.

lg kompressor steam

Afgelopen week heb ik een presentatie gehad bij LG en daar heb ik kennis gemaakt met de LG Steam Kompressor stofzuiger. Toevallig wilde ik, voor onze natuurstenen vloer in de woonkamer, toilet en badkamer en het marmoleum in de slaapkamers en op kantoor, zo’n Tel Sell Steam Blaster of Laser Mop kopen, ofwel dweilen met stoom. Maar de Steam Kompressor stofzuiger is een stofzuiger en een stoomdweilapparaat in-een! De speciale zuigmond zuigt eerst het stof op en daarna stoom je de vloer schoon. Je vult het waterreservoir van te voren met een halve liter water, dit water wordt opgewarmd (duurt ong. 2,5/3,2 minuten) en je kunt aan de slag. Je regelt de stoomfunctie dmv. de handige knoppen bovenop de stofzuigerslang. Verder zorgt de speciale kompressor ervoor dat stof en andere viezigheid tot een blokje wordt samengeperst, dus bij het legen van de stofzuiger heb je geen last meer van stofwolken en natuurlijk heeft de LG Steam Kompressor stofzuiger geen zak meer die vervangen moet worden.

Nu heb ik afgesproken met LG dat ik binnenkort de Steam Kompressor stofzuiger thuis gestuurd krijg voor een uitgebreide test. En aangezien wij 2 (momenteel zeer verharende) katten hebben en door het hele huis alleen maar ‘harde’ vloerbedekking hebben liggen kan ik alle typen vloeren uitproberen. Dus binnenkort meer………

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com