Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • RITUALS introduceert THE RITUAL OF HOLI, speciaal voor tieners RITUALS introduceert THE RITUAL OF HOLI, speciaal voor tieners
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Test; Sans Soucis zonproducten Test; Sans Soucis zonproducten
  • Revitalash introduceert ReGenesis; speciaal voor fijn en dunner wordend haar Revitalash introduceert ReGenesis; speciaal voor fijn en dunner wordend haar
  • Kruidvat Haarverzorging Kruidvat Haarverzorging
shoppen

Schoonheidsbehandeling bij Natuurlijk Evel!en

Zoals beloofd zou ik jullie laten weten hoe mijn schoonheidsbehandeling bij Natuurlijk Evel!en in Chaam geweest is.

natuurlijk evelien

Eigenaresse Evelien had mij, per email, een behandeling voorgesteld (Pascaud Professional Treatment & het Marmatrix masker) maar toen zij mij in levende lijve zag, heeft zij besloten om toch het eea aan te passen.

Als 1e werd er bij mij een huidanalyse gedaan dmv. het Multi Analysis Center en werd mijn huid getest door de MacVision en de MacSensor. Mijn huid is inderdaad zeer vochtarm (maar dat weet ik eigenlijk al jaren lang), en had ik sommige plaatsen wel wat rimpeltjes. Maar tot mijn grote vreugde valt de zonneschade mee, die is er bijna niet! Dus al die jaren in de schaduw (op het heetst van de dag) met een hoge zonnecreme op,in de zon liggen en voor de rest altijd een creme met factor 15 op hebben werkt dus wel.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UjXGVvLtPCs[/youtube]

Evelien heeft er voor gekozen om de Pascaud Professional Treatment te combineren met de Pascaud L3 laser. En deze koude laser kan je in kuurverband gebruiken maar ook eenmalig, voor een instant liftend effect. Na de intensieve reiniging is mijn gehele gezicht, 45 minuten lang, met behulp van de L3 laser behandeld en het resultaat blijft ong. 3 tot 4 dagen lang zichtbaar. (Bij een kuur van 10 behandelingen blijft het resultaat natuurlijk veel langer, nl. 3 tot 4 maanden.)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WxipcaLRQH8[/youtube]

Vervolgens heb ik allerlei heerlijke crèmes op mijn gezicht gekregen, zoals Retinol en aansluitend nog het Marmatrix masker. Dit is een zgn. vliesmasker waarin gevriesdroogde algen en zeewier zit. En deze ingredienten zorgen ervoor dat je huid gladder wordt en de fijne lijntjes verminderen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8NKRpeNugWQ[/youtube]

En het resultaat mag er zijn! Zelfs nu (bijna 1 week later) is mijn huid nog heerlijk zacht en zie ik dat mijn huid er nog steeds ‘gelift’ uitziet.

Binnenkort krijg ik een vervolgbehandeling bij Natuurlijk Evel!en, nl. de Pascaud TCA Professional Peeling. Met deze peeling krijg je in 1 week tijd een geheel nieuwe huid omdat je huid totaal gaat vervellen. Dit proces ga ik voor jullie op de foto zetten zodat jullie precies kunnen bekijken hoe de Pascaud TCA Professional Peeling mijn huid volledig gaat vernieuwen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?