Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Vaderdag Cadeau Tip; Utix Powerbank Vaderdag Cadeau Tip; Utix Powerbank
  • LG lanceert LG Watch Urbane LG lanceert LG Watch Urbane
  • Princess Traveller lanceert reisbagage met oplader Princess Traveller lanceert reisbagage met oplader
  • Test; Google Nexus 5 smartphone Test; Google Nexus 5 smartphone
  • Wat neem ik mee op reis? Wat neem ik mee op reis?
ladygadgets

LG digitaal fotolijstje

Een van de leukste dingen die je met je digitale foto’s kan doen, is de mooiste, leukste of grappigste exemplaren op een USB stick te zetten en dan de stick in een digitaal fotolijstje te stoppen.

lg fotolijstje

Ik heb zelf, sinds kort, 2 digitale fotolijstjes in mijn huiskamer staan. Mijn 2e exemplaar is er eentje van LG, en deze heeft een zwart frame met een subtiel rood randje. Je kunt dit lijstje zowel horizontaal als verticaal neerzetten en je diashow kan beginnen. En andere mogelijkheid is dat je je fotolijstje inplugt in je pc en je hebt er een extra 8′ inch beeldscherm bij. Je kunt niet alleen een USB stick in het lijstje stoppen, maar ook een SD, MMC, MS of een xD geheugenkaart of je maakt gebruikt van het 2 Gb interne geheugen. En het lijstje is ook in te stellen dmv. de afstandsbediening.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?