You are here: Home » Computers, desktops, laptops » LG digitaal fotolijstje

LG digitaal fotolijstje

geschreven door Constance

Een van de leukste dingen die je met je digitale foto’s kan doen, is de mooiste, leukste of grappigste exemplaren op een USB stick te zetten en dan de stick in een digitaal fotolijstje te stoppen.

lg fotolijstje

Ik heb zelf, sinds kort, 2 digitale fotolijstjes in mijn huiskamer staan. Mijn 2e exemplaar is er eentje van LG, en deze heeft een zwart frame met een subtiel rood randje. Je kunt dit lijstje zowel horizontaal als verticaal neerzetten en je diashow kan beginnen. En andere mogelijkheid is dat je je fotolijstje inplugt in je pc en je hebt er een extra 8′ inch beeldscherm bij. Je kunt niet alleen een USB stick in het lijstje stoppen, maar ook een SD, MMC, MS of een xD geheugenkaart of je maakt gebruikt van het 2 Gb interne geheugen. En het lijstje is ook in te stellen dmv. de afstandsbediening.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com