You are here: Home » Fashion » Nieuwe zonnebril

Nieuwe zonnebril

geschreven door Constance

Afgelopen week was ik weer eens (24 uur lang) in mijn favoriete shoppingcity New York en aangezien het weer mee werkte (het was nl. heerlijk zonnig voorjaarsweer) ben ik op zonnebriljacht gegaan. (Natuurlijk had ik wel een zonnebril bij me, maar deze was zoooooooo 2009 dat er echt een nieuwe moest komen.) Maar ik wilde geen Tom Ford of gelijksoortig model meer, want bijna elk merk borduurt dit jaar voort op het succesnummer Claudia en haar vriendinnen.

carrera picchu

Carrera Picchu zonnebril

tiffany

Tiffany Charms zonnebril

Als 1e kwam ik het Tiffany Charms model tegen. Bij dit klassieke, ronde model a la Audrey Hepburn zitten nl. 3 losse bedels die je op het pootje van je zonnebril kunt klikken.  Je krijgt 3 x 2 bedels: een Tiffany ‘T’, een kristallen Tiffany 1837 bedel en een hartje in de bekende blauwe Tiffany kleur. De zonnebril is een combinatie van zwart met Tiffany blauw en zilver. Ik vond het een erg mooie bril, maar aangezien ik altijd al ga voor het klassieke model is deze het niet geworden.

Want ik had bij de skischansspringers een nieuwe trend gesignaleerd: de Carrera zonnebril. (Voor mij een bekend model, want in de jaren 80 was ie ook al hip.) Er zijn verschillende ‘vintage’ modellen te koop maar aangezien ik een nog klein gezicht heb was het toch nog wel even speuren naar het juiste formaat. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Carrera Picchu in het wit met zwarte accenten, zwart/grijze glazen en metalen pootjes. Dus aankomende zomer kan je mij dus tegenkomen op (Amsterdamse) terrasjes of op de stranden met mijn witte Carrera zonnebril, laat die zon maar komen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com