Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Babsee; een zonnebril en leesbril in-een Babsee; een zonnebril en leesbril in-een
  • Get the Kylie Look bij Specsavers Get the Kylie Look bij Specsavers
  • Nieuwe kleuren ANNY nagellak, Urban Jungle Nieuwe kleuren ANNY nagellak, Urban Jungle
  • McGregor lanceert nieuw concept in Amsterdam McGregor lanceert nieuw concept in Amsterdam
  • Test; Xsensible Stretchwalker schoenen Test; Xsensible Stretchwalker schoenen
  • JOZEMIEK verwerkt New York in haar sieraden JOZEMIEK verwerkt New York in haar sieraden
shoppen

Nieuwe zonnebril

Afgelopen week was ik weer eens (24 uur lang) in mijn favoriete shoppingcity New York en aangezien het weer mee werkte (het was nl. heerlijk zonnig voorjaarsweer) ben ik op zonnebriljacht gegaan. (Natuurlijk had ik wel een zonnebril bij me, maar deze was zoooooooo 2009 dat er echt een nieuwe moest komen.) Maar ik wilde geen Tom Ford of gelijksoortig model meer, want bijna elk merk borduurt dit jaar voort op het succesnummer Claudia en haar vriendinnen.

carrera picchu
Carrera Picchu zonnebril
tiffany
Tiffany Charms zonnebril

Als 1e kwam ik het Tiffany Charms model tegen. Bij dit klassieke, ronde model a la Audrey Hepburn zitten nl. 3 losse bedels die je op het pootje van je zonnebril kunt klikken.  Je krijgt 3 x 2 bedels: een Tiffany ‘T’, een kristallen Tiffany 1837 bedel en een hartje in de bekende blauwe Tiffany kleur. De zonnebril is een combinatie van zwart met Tiffany blauw en zilver. Ik vond het een erg mooie bril, maar aangezien ik altijd al ga voor het klassieke model is deze het niet geworden.

Want ik had bij de skischansspringers een nieuwe trend gesignaleerd: de Carrera zonnebril. (Voor mij een bekend model, want in de jaren 80 was ie ook al hip.) Er zijn verschillende ‘vintage’ modellen te koop maar aangezien ik een nog klein gezicht heb was het toch nog wel even speuren naar het juiste formaat. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Carrera Picchu in het wit met zwarte accenten, zwart/grijze glazen en metalen pootjes. Dus aankomende zomer kan je mij dus tegenkomen op (Amsterdamse) terrasjes of op de stranden met mijn witte Carrera zonnebril, laat die zon maar komen!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?