Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen
  • L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana
  • L.K.Bennett Wedding Collectie L.K.Bennett Wedding Collectie
  • Saucony Spring Summer collectie Saucony Spring Summer collectie
  • Lever oude schoenen in voor de Kledingbank Lever oude schoenen in voor de Kledingbank
shoppen

DUO lente/zomercollectie 2010

Laat je inspireren door de zon en de zomer. Dit seizoen mogen je benen weer bloot. De nieuwe lente /zomer collectie van DUO is er drie verschillende wijdtes per schoenmaat. Dus knellende pumps, te strakke gladiators of te los zittende ballerina’s behoren voorgoed tot het verleden.

carrieDe nieuwe collectie van DUO is gebaseerd op drie trends. Uit de donkere hoeken van Afrika komt het oergevoel van natuur en kracht, weerspiegeld in de trend Native Soul. We zien veel soorten leer gecombineerd met scherpe hakken en felle kleuren. De tweede Monochrome Remix trend grijpt terug naar de optimistische kleuren van de door Pucci gedomineerde jaren 70 en de felle
kleuren van de jaren 80. Tot slot spelen lieflijke ballerina’s, sierlijke sandalen en vrouwelijke hakken de hoofdrol in het Bohemian Romance thema.

Carrie is een sexy plateausandaal voor alle vrouwen! Zelfs een bredere voet past perfect in deze elegante hak. Carrie is uitgevoerd in subtiel glanzend croco leer met een T bar en bandjes met gespen. Door de stevige taps toelopende hak en het plateau onder je voorvoet draag je deze sexy high heels met gemak. Verkrijgbaar in bruin en zwart mock croc leer.

Met de Colette stiletto’s toren je modieus boven de massa uit. Sierlijke klauwachtige uitsnijdingen bedekken op subtiele wijze het plateau in de zool. Verkrijgbaar in dieppaars en rood leer.

Flatje Eliza heeft een mooie peeptoe band over de wreef en is uitgevoerd in reptielachtig leer. Door het minuscule hakje sta je net niet helemaal plat op de grond. Verkrijgbaar in groen, geel en zwart leer.

Een eigentijdse safari look creëer je met deze Charlie enkellaarsjes. Mooie gevlochten riempjes geven deze stoere laars net wat meer flair. De houten hak combineert mooi naturel met het beige suède. De
lage laars is verkrijgbaar in verschillende voetwijdtematen.

Nadia is een klassieke mary-jane in een eigentijds jasje. Nadia heeft een ronde gesp, een contrasterend biesje en een mooie houten hak. Sierlijk en elegant. Verkrijgbaar in rood met roze, navy met camel of wit met paars leer.

De  tweekleurige ballerina, Allie,  met opvallende strik. De brogueachtige hiel en neus in lakleer geven dit klassieke model een moderne twist.Verkrijgbaar in wit leer met rood lakleer en in wit leer met navy lakleer.

Attiyah geeft optisch een verlenging van je benen, maar even stabiel als een platte schoen. Deze mooie peeptoe sleehak is een kleurrijke musthave voor de zomer. De suède bloem is afneembaar. Attiyah is verkrijgbaar in zwart, dieprood, blauw, en paars suède.

Alexis is een gladiator sandaal in een nieuwe romantische vorm. De ronde, zachte vormen omsluiten je voeten zichtbaar elegant. Tegendraads contrast is de metallic look; in lichtgoud of zacht
roze.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?