Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Bastiste lanceert Bastiste mini droogshampoo Bastiste lanceert Bastiste mini droogshampoo
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • LG lanceert LG Watch Urbane LG lanceert LG Watch Urbane
  • Test; Google Nexus 5 smartphone Test; Google Nexus 5 smartphone
  • Samsung introduceert de GALAXY S5 mini Samsung introduceert de GALAXY S5 mini
  • LG introduceert de LG G2 mini LG introduceert de LG G2 mini
ladygadgets

LG Mini (GD880)

LG introduceert in april as,  de LG Mini (LG GD880).  Met een groot 3,2-inch touchscreen is de LG Mini de kleinste en dunste touchscreentelefoon van dit moment.

lg mini

Bovendien is de LG Mini de eerste Feature-Phone die 3-Way Sync-service biedt. Deze service, LG Air Sync genoemd, maakt het mogelijk alle data te synchroniseren tussen je telefoon, pc en het internet. Daarmee kun je foto’s, telefoonboek en je agenda altijd en overal beheren, zowel via je pc als via je LG Mini.

Dankzij het slanke, compacte formaat verdwijnt de LG Mini zo in je broekzak of handtasje. De LG Mini is uitgerust met een 5.0 megapixel-camera met geavanceerde gezichtsherkenning. Zo upload je in een handomdraai draadloos scherpe, levendige foto’s en filmpjes direct naar meerdere sociale netwerken. Met het toestel geniet je daarnaast van muziek en films in verschillende bestandsformaten. Ook heeft de compacte handset een FM-radio.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?