You are here: Home » Gadget nieuws » LG Mini (GD880)

LG Mini (GD880)

geschreven door Constance

LG introduceert in april as,  de LG Mini (LG GD880).  Met een groot 3,2-inch touchscreen is de LG Mini de kleinste en dunste touchscreentelefoon van dit moment.

lg mini

Bovendien is de LG Mini de eerste Feature-Phone die 3-Way Sync-service biedt. Deze service, LG Air Sync genoemd, maakt het mogelijk alle data te synchroniseren tussen je telefoon, pc en het internet. Daarmee kun je foto’s, telefoonboek en je agenda altijd en overal beheren, zowel via je pc als via je LG Mini.

Dankzij het slanke, compacte formaat verdwijnt de LG Mini zo in je broekzak of handtasje. De LG Mini is uitgerust met een 5.0 megapixel-camera met geavanceerde gezichtsherkenning. Zo upload je in een handomdraai draadloos scherpe, levendige foto’s en filmpjes direct naar meerdere sociale netwerken. Met het toestel geniet je daarnaast van muziek en films in verschillende bestandsformaten. Ook heeft de compacte handset een FM-radio.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com