Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
shoppen

Nieuw boek: Zelfgeoogst

Op 8 maart as. ligt er weer een nieuw ‘Snor’ boek in de winkels, nl. Zelfgeoogst. Zelfgeoogst gaat over super makkelijk moestuinieren in kistjes. En met deze makkelijke moestuin kistjes-methode kan je aan de slag in je tuin, terras maar ook op het balkon.

zelfgeoogstGroenten uit eigen tuin zijn veel lekkerder dan die uit de winkel. Maar dat gaat heel erg moeilijk als je een klein balkon hebt of een postzegelmodel achtertuin. Maar als je gebruikt maakt van de moestuinkistjes methode heb je niet veel ruimte nodig want je stapelt gewoon een aantal kistjes trapsgewijs op elkaar. Je verdeelt ieder kistje in 4-en en plant in ieder hoekje een paar zaden. Laat planten opklimmen tegen een frame, beetje water en mest erbij en klaar is je moestuin. En in het boek ‘Zelfgeoogst’ staan 50 recepten van Marian Flint om je eigen oogst in de keuken te verwerken.

Moestuinieren is niet alleen maar leuk, het is ook gezond. Neurowetenschapper Christopher Lowry ontdekte dat wroeten in humusrijke aarde ervoor zorgt dat ons immuunsysteem gelukshormonen aanmaakt. Bovendien gaan zelfs notoire groente-haters tomaten eten als ze die in eigen tuin kunnen plukken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?