You are here: Home » Shoppen » Paul Smith Rose

Paul Smith Rose

geschreven door Constance

De Engelse ontwerper heeft zijn eigen roos, de Paul Smith roos en dat is een van de redenen waarom hij in 2007 zijn parfum Paul Smith Rose lanceerde.

paul smith

Speciaal voor de zomer van 2010 heeft Paul Smith een nieuw parfum ontwikkeld, Rose Summer Edition 2010. Deze parfum is te koop in een limited edition en is vanaf begin april te koop. Het parfum is een mix van rozengeur in combinatie met zwarte bes, viooltjes, watermeloen en thee. De geur is verpakt in een helder geel met witte fles en op de doos staat een gele Paul Smith roos afgebeeld. Ik heb hem mogen ruiken en het is een heerlijke geur voor een zwoele zomeravond.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com