You are here: Home » e-Readers & e-Books » BBQ boek

BBQ boek

geschreven door Constance

Volgens mij is bbq-en een echt ‘mannendingetje’. Tenminste bij ons thuis wil Testman altijd graag fikkie stoken. (Gelukkig hebben we sinds vorig jaar een buitenkeuken op gas, dus blijft alleen nog maar de houtkachel over.)

boek bbq

Wat moeten wij vrouwen dan doen? Juist, wij moeten zorgen voor vlees (heel veel vlees) en andere lekkere dingetjes voor op en bij de bbq. En daar kan je nu hulp bij krijgen dmv. het boek BBQ – No Nonsense Barbecueen. Hierin staan allerlei recepten (vlees, vis, gevogelte en bijgerechten) met de bekende klassiekers zoals spareribs maar ook kip geroosterd in een bierblikje.

En als we nu eens gewoon lekker de rollen omdraaien dit jaar: de mannen doen de boodschappen en maken alles klaar, dan gaan wij lekker koken op de buitenkeuken!

(ps. Ideaal Valentijnscadeau)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com