Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Tiny Miracles vazen Tiny Miracles vazen
  • Verzekeraar onna-onna organiseert Auto te Water event Verzekeraar onna-onna organiseert Auto te Water event
  • Permanente ontharing met Remington i-Light Permanente ontharing met Remington i-Light
  • Liu Jo lanceert haar eerste parfum Liu Jo lanceert haar eerste parfum
  • Moederdag tip; Cadeau app voor mannen Moederdag tip; Cadeau app voor mannen
  • Nieuwe Nintendo 3DS XL games, speciaal voor vrouwen Nieuwe Nintendo 3DS XL games, speciaal voor vrouwen
ladygadgets

BBQ boek

Volgens mij is bbq-en een echt ‘mannendingetje’. Tenminste bij ons thuis wil Testman altijd graag fikkie stoken. (Gelukkig hebben we sinds vorig jaar een buitenkeuken op gas, dus blijft alleen nog maar de houtkachel over.)

boek bbq

Wat moeten wij vrouwen dan doen? Juist, wij moeten zorgen voor vlees (heel veel vlees) en andere lekkere dingetjes voor op en bij de bbq. En daar kan je nu hulp bij krijgen dmv. het boek BBQ – No Nonsense Barbecueen. Hierin staan allerlei recepten (vlees, vis, gevogelte en bijgerechten) met de bekende klassiekers zoals spareribs maar ook kip geroosterd in een bierblikje.

En als we nu eens gewoon lekker de rollen omdraaien dit jaar: de mannen doen de boodschappen en maken alles klaar, dan gaan wij lekker koken op de buitenkeuken!

(ps. Ideaal Valentijnscadeau)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?