You are here: Home » Beauty » Huishoudbeurs 2010

Huishoudbeurs 2010

geschreven door Constance

Vanaf vandaag t/m 21 februari as. kan je weer naar de Rai voor de Huishoudbeurs.

huishoudbeurs

Dit jaar staat de Huishoudbeurs in het teken van ‘BONT’.  Want de Nederlandse vrouw is werelds en haar wereld is ‘BONT’! Hoe ‘BONT’? Van boerenbont tot Javaanse teakhouten meubelen, van Zumba op de sportschool en Shiatsu tijdens de pauze en van een begonia naast een olijfboom.

Is dat alles? Nee! Tijdens de Huishoudbeurs 2010 organiseert Women Inc talkshows op de beursvloer, de Taskforce DeeltijdPlus daagt bezoeksters van de Huishoudbeurs 2010 uit om stil te staan bij hun ideale werkweek en in het Deeltijdcafé kunnen vrouwen (en mannen!) met elkaar in gesprek over de combinatie kinderen en werk.

En: ook dit jaar vindt tijdens de Huishoudbeurs de Negenmaandenbeurs plaats: van 17 tot en met 21 februari 2010. Met de entreekaart voor de Huishoudbeurs heb je op dezelfde dag ook toegang tot de Negenmaandenbeurs.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com