Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
  • Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep
shoppen

Huishoudbeurs 2010

Vanaf vandaag t/m 21 februari as. kan je weer naar de Rai voor de Huishoudbeurs.

huishoudbeurs

Dit jaar staat de Huishoudbeurs in het teken van ‘BONT’.  Want de Nederlandse vrouw is werelds en haar wereld is ‘BONT’! Hoe ‘BONT’? Van boerenbont tot Javaanse teakhouten meubelen, van Zumba op de sportschool en Shiatsu tijdens de pauze en van een begonia naast een olijfboom.

Is dat alles? Nee! Tijdens de Huishoudbeurs 2010 organiseert Women Inc talkshows op de beursvloer, de Taskforce DeeltijdPlus daagt bezoeksters van de Huishoudbeurs 2010 uit om stil te staan bij hun ideale werkweek en in het Deeltijdcafé kunnen vrouwen (en mannen!) met elkaar in gesprek over de combinatie kinderen en werk.

En: ook dit jaar vindt tijdens de Huishoudbeurs de Negenmaandenbeurs plaats: van 17 tot en met 21 februari 2010. Met de entreekaart voor de Huishoudbeurs heb je op dezelfde dag ook toegang tot de Negenmaandenbeurs.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?