You are here: Home » Fashion » Miss I Love Fashion News 2010

Miss I Love Fashion News 2010

geschreven door Constance

De 8 finalistes voor Miss I Love Fashion News 2010 zijn bekend en as. maandag (15 februari) strijden deze 8 fashionistas, tegen elkaar, om de titel, in Panama (Amsterdam).

i love fashion news

Tijdens deze finale worden zij oa. beoordeeld door Christina Curry en Victoria Koblenko, met een publiek van BN-ers op de frontrow. De aankomende dagen verzamelen de 8 dames zoveel mogelijk kleding in voor de Nederlandse kledingbank. Deze kleding zal in een berg voor Panama worden onthuld!

Welke fashionistas hebben de finale bereikt? Dat zijn Andy, Jessica, Ilse, Stacey, Femke, Sabrina, Lysanne en Natascha. De winnares wint 1 jaar lang gratis shoppen bij River Island, een citytrip naar fashioncity Londen en een blog op ILFN.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com