You are here: Home » Eten & koken » Crème Brulee

Crème Brulee

geschreven door Constance

De Engelse kok Jamie Oliver heeft een heel arsenaal aan keukenaccessoires en keukenapparatuur ontworpen.

jamie-oliver-creme-brulee-set

Een van de toppers (zeker voor een heerlijk toetje na een Valentijnsdiner) is de Jamie Oliver Crème Brulee set. De set (te bestellen bij Non Plus Ultra) bestaat uit een crème brulee brander en 2 terracotta schaaltjes. Hiermee tover je in een handomdraai een heerlijk suikerlaagje op je dessert. De set wordt geleverd in een speciale Jamie Oliver geschenkverpakking, en is daardoor het ideale Valentijnscadeau. En natuurlijk met het recept hoe je de allerlekkerste Crème Brulee à la Jamie kunt maken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com