You are here: Home » Interieur » Velux dakramen, daglichtsystemen.

Velux dakramen, daglichtsystemen.

geschreven door Constance

velux

 

Dakramen zijn niet meer weg te denken. Maar inmiddels is er veel meer mogelijk om daglichtdoorlaten in daken te maken. In sommige gevallen is het alom bekende tuimelraam, dat in het midden van het raam scharniert, niet heel praktisch. Als het raam openstaat, kun je het risico lopen je flink te stoten tegen het raam, dat dan uitsteekt ten opzichte van het schuine dakvlak.

Voor dit soort situaties zijn er dakramen ontwikkeld, die aan de bovenkant scharnieren en waarvan je de onderkant naar buiten openduwt.  Maar er is nog veel meer mogelijk. Je kunt zelfs een dakkapel maken door een aantal dakramen te koppelen. Of je kamer verfraaien met een inpandig balkonnetje. Velux levert allang niet meer alleen tuimelramen. Kijk hier maar eens wat er allemaal mogelijk is Velux daglichtsystemen.

 Heb je zelf ook een ruimte onder het schuine dak en wil je er meer licht? Wil je direct aan de slag met je eigen zolderruimte? Met de zolderplanner kan je meteen gaan ontwerpen voor je eigen situatie.

 Heb je een ruimte met een plat dak, waar je graag meer licht zou willen hebben? Daar heeft Velux tegenwoordig ook oplossingen voor bijvoorbeeld de daglichtspot.

daglichtspot

Velux heeft onlangs een prijs gewonnen! De prijs is voor de meest succesvolle introductie’. Eén van de thema’s dit jaar was duurzaamheid en de lichtkoepel kreeg de prijs mede omdat hij de hoogste thermische isolatiewaarde biedt.

Zoals je ziet brengt Velux op veel manieren (dag)licht in de duisternis! Je raam is helemaaal af met de juiste raamdecoratie!

 Ingrid Gommers

InterieurTipgever West-Brabant en Zuid-Holland-zuid.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com