You are here: Home » Accessoires » Fitbit

Fitbit

geschreven door Constance

De Fitbit is een gadget die automatisch bij houdt hoe actief je bent op een dag, hoe je hebt geslapen en hoeveel calorien je hebt verbrand. Wat mij aantrekt in de Fitbit is dat je hem alleen maar hoeft te dragen. Hij laadt zelfs zijn gegevens, zodra je in de buurt komt van het basisstation en je hoeft gedurende dag niets in te stellen. Zo krijg je snel een overzichtelijk overzicht van hoe actief je bent geweest, maar ook hoe je nachtrust is. Ofwel een ideaal hulpmiddel die verschillende functies combineert. En voor 100 dollar is hij van jou. De Fitbit heeft inmiddels al een paar bekende fans zoals Tim Ferris, Lifehacker pur sang van het boek de Four Hour Workweek.

Fitbit

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com