Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
  • Philips Slowjuicer Philips Slowjuicer
  • Philips Sonicare AirFloss Ultra Philips Sonicare AirFloss Ultra
ladygadgets

Philips Sensuele Stimulator

Na de eerste generatie revolutionaire sensuele stimulators komt Philips met een nieuwe versie voor nog meer sensueel genot voor beide partners. Net op tijd dus voor een onvergetelijke Valentijn.

philipsDe nieuwe geoptimaliseerde dubbele sensuele stimulator biedt tal van verleidelijke functies en het is nu ook klinisch bewezen dat ze de intieme momenten met de partner sensueler, specialer en unieker maken dan ooit. Wetend dat de Philips sensuele stimulators in consumententests al de beoordeling van ‘meest bevredigend seksspeeltje voor stellen’ kregen in vergelijking met hun concurrenten, zal deze nieuwe generatie het beslist nog beter doen.

Met de nieuwe dubbele sensuele stimulator beleef je nog meer plezier met 70% meer vibraties en een stuk minder geluid. En omdat het nieuwe model nog sneller oplaadt en langer meegaat, duurt het wederzijdse plezier met de sensuele stimalotr ook nog langer, tot wel 5 uur na elke laadbeurt. Dat de Philips sensuele stimulators voldoening geven stond al vast, maar nu is het ook wetenschappelijk aangetoond dat ze bij beide partners voor opwinding zorgen: het zijn de enige speeltjes voor man én vrouw die in de tests zo hoog scoorden.

(In wetenschappelijke tests onder 52 stellen in Oostenrijk leverde een beoordeling van de seksuele reacties van de stellen op de dubbele sensuele stimulator het wetenschappelijke bewijs dat het product beide partners opwond. De methodologie bestond in een objectieve meting van de opwinding tijdens het gebruik van het apparaat in vergelijking met een neutrale referentietoestand (gebruik van een experimentprotocol en een metingsysteem).

De nieuwe dubbele Sensuele Stimulator (HF8400) is vanaf nu beschikbaar voor de prijs van 149,00 Euro.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?