You are here: Home » Beauty » Ecoluxury Beautyconcept C. Cosmetics & Care

Ecoluxury Beautyconcept C. Cosmetics & Care

geschreven door Constance

C. Cosmetics & Care is een nieuw ecoluxury beautyconcept in Nederland. Afgelopen vrijdag (5 februari jl.) opende de eerste winkel en salon aan de Herenstraat 30a in Amsterdam.

Vanaf deze mooie en puur ingerichte locatie biedt C. schoonheidsbehandelingen, massages en exclusieve merken biologische cosmetica aan. Hieronder bevinden zich nieuwkomers op de Nederlandse markt zoals Sophyto, Doll Face, Andrea Garland en Dr. Alkaitis maar ook bekendere natuurzuivere merken. C. staat voor bewust kiezen. Voor welzijn, onze omgeving en voor gezonde producten. Zonder concessies te doen aan kwaliteit, effectiviteit en luxe. Naast deze nieuwe beautywinkel en –salon zal op de website www.cosmeticsandcare.com binnenkort ook een online shop worden geopend.

Mensen worden zich steeds bewuster van het belang van gezond en biologisch eten. Wanneer het gaat om de invloed van (synthetische) cosmetica op je lichaam is dit bewustzijn vaak nog niet wat het zou kunnen zijn. Met biologische producten, goede informatie en professioneel advies wil C. bijdragen aan dit bewustwordingsproces. Waarom? Omdat de verzorging van je lichaam begint bij de huid, maar uiteindelijk veel dieper gaat. De producten waarmee C. werkt zijn puur. Ze worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van minerale oliën, parabenen, PEG’s, kunstmatige kleur- of geurstoffen, phenoxyethanol of andere synthetische  stoffen die schadelijk zouden kunnen zijn voor het lichaam. Alle cosmetica is proefdiervrij en wordt milieuvriendelijk geproduceerd en verpakt. Daarnaast zijn de meeste merken Ecocert gecertificeerd.

Alle merken die C. aanbiedt hebben als uitgangspunt dat gezondheid de basis is voor schoonheid. Met twaalf merken biedt C. een zeer compleet aanbod met producten in uiteenlopende klassen en voor zowel vrouwen, mannen als kinderen. In de webwinkel zijn de volgende merken verkrijgbaar: SheerinO’kho, Dr. Alkaitis, Sophyto, Doll Face, Happy Future, Naturelle d’Argan, Dr. Baumann, Pure Altitude by Fermes de Marie, Andrea Garland balms, freshMinerals make-up, Valeur Absolue parfums en Alqvimia oliën.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com