You are here: Home » Shoppen » Voorjaarscollectie 2010 van Only

Voorjaarscollectie 2010 van Only

geschreven door Constance

Gisterenmiddag was het weer zover, Only gaf op een bijzondere locatie winkeliers en pers de kans om kennis te maken met de voorjaarscollectie 2010!

spijkerjack

In een hangar op Schiphol Oost landde het Only.com privé vliegtuig met daarin de Only designers en werden de kledingrekken volgehangen met de trends voor deze lente. Waar moet je aan denken: veel, heel veel polkadots (op tshirts, jurkjes en vestjes). Zwart-wit op tshirts en truitjes. Een andere hit zijn versierselen met studs, ritsen, franjes gemaakt van kettinkjes, pailleten etc. en natuurlijk heel veel jeans. Zoals de jekking, de haremjeans, maar ook de boyfriend ga je veel zien, en vergeet ook het spijkerjack niet. En dit alles in combinatie met kant en transparante stoffen.

Bij 1 modeartikel werd ik toch wel een beetje met mijn neus op de feiten gedrukt vwb mijn leeftijd: de kanten ‘fietsbroek’ (voor bijv. onder een jeansshort of een tuniekje) was in de jaren 80 ook helemaal ‘hot’ en ja, deze heb ik indertijd ook gedragen. Dus deze trend laat ik maar aan me voor bij gaan.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gcXyIMkDRL0[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com