You are here: Home » Beauty » AIFW 2010

AIFW 2010

geschreven door Constance

Ik ben net thuis gekomen van een enerverende middag op de AIFW 2010.

boek fong leng

Vanmiddag om 12 uur was er, voor een zeer select gezelschap, de uitreiking van het boek over Fong Leng. ‘Grande Dame’ Fong Leng gaf een interview over oa. de drijfveer van haar couturecreaties/kunstwerken en daarna werd haar boek officieel gepresenteerd. De presentatie werd door een groot aantal BN-ers bijgewoond, zoals Tom Sebastian, Beertje van Beers, Bastiaan van Schaik, Fiona Hering en Constance (je weet wel, die bekende schrijfster van shoppen.blogo.nl 😉 en Mascha (beautygloss.nl).

Daarna zijn wij, (Tom Sebastian, Beertje van Beers, Mascha (beautygloss.nl) en ikzelf) naar de show van Elsien Gringhuis gegaan. (Elsien heeft vorig jaar de HEMA designers prijs gewonnen voor een bijzondere regenjas.) In deze show lag de nadruk op brede schouders en heupen en de kleuren waren zwart, grijs (in allerlei tinten) en wit. De modellen hadden alleen wel moeite met de hakken waarop ze moesten lopen, en 2 meisjes trapten ze dan ook uit. (Ik geef ze groot gelijk en ik zou zeggen: geef die meiden een paar normale schoenen de volgende keer.)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6bb-pWA7ohk[/youtube]

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Tweets die vermelden Overal draadloos internet in je huis - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 30 oktober 2010 - 10:08

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Geenpunt.nl, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Overal draadloos internet in je huis: Belkin heeft deze zomer een nieuwe productlijn gepresenteerd die homenetwork… http://bit.ly/blxK8m […]

Reageer
Tweets die vermelden Overal draadloos internet in je huis - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 30 oktober 2010 - 10:08

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Geenpunt.nl, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Overal draadloos internet in je huis: Belkin heeft deze zomer een nieuwe productlijn gepresenteerd die homenetwork… http://bit.ly/blxK8m […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com