Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Aldi biedt de Motorola Moto E5 smartphone aan Aldi biedt de Motorola Moto E5 smartphone aan
  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
shoppen

AIFW 2010

Ik ben net thuis gekomen van een enerverende middag op de AIFW 2010.

boek fong leng

Vanmiddag om 12 uur was er, voor een zeer select gezelschap, de uitreiking van het boek over Fong Leng. ‘Grande Dame’ Fong Leng gaf een interview over oa. de drijfveer van haar couturecreaties/kunstwerken en daarna werd haar boek officieel gepresenteerd. De presentatie werd door een groot aantal BN-ers bijgewoond, zoals Tom Sebastian, Beertje van Beers, Bastiaan van Schaik, Fiona Hering en Constance (je weet wel, die bekende schrijfster van shoppen.blogo.nl 😉 en Mascha (beautygloss.nl).

Daarna zijn wij, (Tom Sebastian, Beertje van Beers, Mascha (beautygloss.nl) en ikzelf) naar de show van Elsien Gringhuis gegaan. (Elsien heeft vorig jaar de HEMA designers prijs gewonnen voor een bijzondere regenjas.) In deze show lag de nadruk op brede schouders en heupen en de kleuren waren zwart, grijs (in allerlei tinten) en wit. De modellen hadden alleen wel moeite met de hakken waarop ze moesten lopen, en 2 meisjes trapten ze dan ook uit. (Ik geef ze groot gelijk en ik zou zeggen: geef die meiden een paar normale schoenen de volgende keer.)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6bb-pWA7ohk[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?