You are here: Home » Home gadgets » Mobiele telefoon voor je hond

Mobiele telefoon voor je hond

geschreven door Constance

In 1e instantie dacht ik aan grap, een mobieltje voor de hond, maar het schijnt echt waar te zijn.

petscell

In de VS (ja waar anders) kan je terecht voor de PetsCell. De PetsCell is een waterproof, spraakgestuurde, mobiele telefoon die je vastmaakt aan de riem van je hond.  De hond heeft dan zijn eigen mobiele nummer dat jij moet bellen en dan kan je precies nagaan waar hij of zij zich bevindt, dus ideaal als je hond regelmatig de benen neemt. Het systeem werkt dmv. GPS en een 3G telefoon. (En misschien werkt het systeem ook wel bij baby’s en peuters die weglopen.) 😉

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com