You are here: Home » Fashion » Leer van Ibana Rouge

Leer van Ibana Rouge

geschreven door Constance

Terwijl het nog vriest dat het kraakt, zit ik al helemaal in de voorjaarsstemming 😉

ibana rouge

Zo kreeg ik een tip over de mooie leren kleding, accessoires en slippers van Ibana Rouge. Ibana Rouge vertaalt fashion naar leer, in verschillende kwaliteiten en kleuren. Voor de spring-summer colllectie 2010 moet je denken aan gilets met studs. Of wat dacht je van een little black jacket of een roze biker. En alles is te combineren met bijpassende tassen, portemonnees, riemen en slippers. Zo kan je kiezen voor ton-sur-ton of je combineert de verschillende kleuren met elkaar. Voor aankomende zomer moet je denken aan pasteltinten t/m zwart in combinatie met studs.

ps. Vooral van de pastelkleurige slippertjes word ik helemaal blij en gelukkig.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com