You are here: Home » Design meubels » ELLE Wonen & ELLE Eten Lezersdag

ELLE Wonen & ELLE Eten Lezersdag

geschreven door Constance

Elle Wonen

Waar je ook gaat kijken op zondag 7 februari 2010 in de oude Pastoe-fabriek in Utrecht, overal is design te zien, van banken tot stoffen en vloeren. Dit is Toonkamer, een enorme showroom met de nieuwste collecties van tientallen bekende interieurmerken. Een ideale plek dus voor een ELLE Wonen-designevenement, dat geheel in het teken zal staan van het ambacht.

Op ruim 5000 m2 is er van alles te beleven: Toonkamer en ELLE Wonen bieden een uitgebreid programma, waarbij je niet alleen heel veel kunt bekijken, maar ook heel veel kunt doen! Bewonder, uiteraard, de nieuwste collecties van maar liefst zesendertig merken. Neem een kijkje in de keuken van meubelmakers en ontwerpers, die tekst en uitleg geven bij hun werk. Of ga zelf aan de slag bij verschillende workshops, voor maar vijf euro. Je kunt je alvast online aanmelden voor een workshop op www.toonkamer.nl

Ook de hapjes en drankjes staan in het teken van ambacht, met kookdemonstraties volgens slowfood-principe, door Sandór Schiferli en Annette van Ruitenburg, in de prachtige keuken van Arclinea. In het Ketelhuis kun je proeven van biologisch eten van De Veldkeuken. Più di caffè leert je cappuccino maken en tv-kok en wijnkenner Leon Mazairac presenteert zijn nieuwe wijnlabel Soche.

Elle Eten

Neem vooral ook staaltjes en plattegronden van thuis mee, om inspiratie op te doen en ter plekke interieur- en verlichtingsadvies te krijgen. Het interieur- en lichtadvies is gratis. Meld je wel even aan bij de balie of bij www.toonkamer.nl

Voor kinderen tot en met twaalf jaar is er een speciaal programma in de fabriek van Pastoe; zij kunnen onder professionele begeleiding lijstjes spuiten in een echte spuitcabine en schilderijtjes maken.

Voor meer informatie kijk je op Elle Wonen

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com