Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De feestdagen IKEA collectie De feestdagen IKEA collectie
  • Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis
  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur
  • IKEA inspireert haar wintercollectie op IJsland IKEA inspireert haar wintercollectie op IJsland
wonen

Lichtgevend behang.

foto lichtgevend behang

Vaak vragen klanten me te helpen bij de verlichting van het huis. Verlichting is geen makkelijke klus, vandaar dat mijn hulp wordt ingeroepen. De ontwikkeling van verlichting staat niet stil. Iedereen kent de  spaarlampen  en de led-lampen zien we ook al steeds  meer. Het groene aspect (milieu) staat hoog in het vaandel bij deze ontwikkelingen.

Met de led-lamp techniek als basis heeft het britse Lomox een lichtgevend behang ontwikkeld. Het geheim is een lichtgevende coating die wordt aangebracht op het behang of direct op de muur. De coating moet nog wel electrisch worden aangezet, maar daar is slechts maximaal 5 volt voor nodig. Zeer milieu vriendelijk dus. Het licht kan gedimd worden naar wens. Indien het licht uit is, ziet het behang er normaal uit. De ontwerper van het behang is Jonas Samson.

foto lichtgevend behang2

De ontwikkeling is nu in volle gang en kan in 2012 op de markt gebracht worden als alles naar wens verloopt. Ik kan niet wachten!

Karin Burger, Interieur Tipgever regio Utrecht, januari 2010.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?