You are here: Home » Accessoires » Evacuatie jasje voor je kat

Evacuatie jasje voor je kat

geschreven door Constance

Stel je eens voor: er komt een natuurramp (een aardbeving, vulkaanuitbarsting of je hebt gewoon geen stroom) en je bent op zoek naar je zaklamp, zakmes of je noodpakket. Dan kijk je toch gewoon even in de kat haar nood/evacuatie jasje.

evacuatie jasje

Dit jasje is gemaakt van een vlammen-bestendig materiaal en bovenop zit een handvat zodat jij je kat (of een kleine hond) in 1 keer kan meenemen. Verder zitten er in het evacuatiejasje allerlei handige zakken waar je allerlei noodspullen (voor jezelf en de kat) in kan opbergen, zoals een etensbakje, een regencap met rubber laarsjes, een gelpack (tegen brandwonden), waterzakken, repen, aromatische olie, handschoenen, mini-radio en een fluitje. De jasjes zijn er 3 verschillende maten.jasje

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com