Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
ladygadgets

Evacuatie jasje voor je kat

Stel je eens voor: er komt een natuurramp (een aardbeving, vulkaanuitbarsting of je hebt gewoon geen stroom) en je bent op zoek naar je zaklamp, zakmes of je noodpakket. Dan kijk je toch gewoon even in de kat haar nood/evacuatie jasje.

evacuatie jasje

Dit jasje is gemaakt van een vlammen-bestendig materiaal en bovenop zit een handvat zodat jij je kat (of een kleine hond) in 1 keer kan meenemen. Verder zitten er in het evacuatiejasje allerlei handige zakken waar je allerlei noodspullen (voor jezelf en de kat) in kan opbergen, zoals een etensbakje, een regencap met rubber laarsjes, een gelpack (tegen brandwonden), waterzakken, repen, aromatische olie, handschoenen, mini-radio en een fluitje. De jasjes zijn er 3 verschillende maten.jasje

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?