Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
shoppen

YESforLOV; sexy cosmetica

Op ladygadgets.blogo.nl heb ik vorige maand al een artikel geschreven over het zaklampje en de bijbehorende viltstift van YESforLOV.

yesforlov go wild caress

Afgelopen week heb ik een pakje ontvangen met daarin de YESforLOV Go Wild Caress set. In deze set zitten producten voor hem en haar, zoals een tintelende massage-olie, een pen (om dingen op je lichaam te schrijven) die naar kersen smaakt en een 2 euro munt (voor ondeugend een kop of munt spelletje). Deze set is natuurlijk erg leuk om cadeau te krijgen of cadeau te geven (bijv. bij een huwelijk). De YESforLOV serie bestaat uit nog heel veel andere artikelen, zoals een massagecreme met honing en speciale lippenbalsem met een smaakje.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?