You are here: Home » Gadgets » YESforLOV; sexy cosmetica

YESforLOV; sexy cosmetica

geschreven door Constance

Op ladygadgets.blogo.nl heb ik vorige maand al een artikel geschreven over het zaklampje en de bijbehorende viltstift van YESforLOV.

yesforlov go wild caress

Afgelopen week heb ik een pakje ontvangen met daarin de YESforLOV Go Wild Caress set. In deze set zitten producten voor hem en haar, zoals een tintelende massage-olie, een pen (om dingen op je lichaam te schrijven) die naar kersen smaakt en een 2 euro munt (voor ondeugend een kop of munt spelletje). Deze set is natuurlijk erg leuk om cadeau te krijgen of cadeau te geven (bijv. bij een huwelijk). De YESforLOV serie bestaat uit nog heel veel andere artikelen, zoals een massagecreme met honing en speciale lippenbalsem met een smaakje.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com