You are here: Home » Shoppen » Maak kans op de Elle Goodiebag!

Maak kans op de Elle Goodiebag!

geschreven door Constance

Stem via ELLE.nl en maak kans op dé goodiebag van de meest stijlvolle award show van het jaar!

elle

Op vrijdag 15 januari vinden voor de 6de keer de jaarlijkse ELLE Style Awards plaats. Naast de ELLE – Personal Style Award 2010 en de ELLE – H&M Stylist Award 2010, reikt ELLE traditiegetrouw een prijs uit voor de most fashionable dame van de avond; de ELLE – Estée Lauder Most Sensuous Woman Award. Vanaf vandaag kan iedereen via ELLE.nl op haar favoriet stemmen en maakt daarmee kans op de felbegeerde goodiebag van de ELLE Style Awards in museum de Hermitage in Amsterdam.

Stem & win
Via ELLE.nl konden lezeressen de afgelopen dagen een fashionable foto van zichzelf uploaden. ELLE heeft de tien meest Style Award-waardige foto’s geselecteerd waarop vanaf morgen gestemd kan worden. De winnares mag in vol ornaat naar de ELLE Style Awards en maakt tevens kans om verkozen te worden tot de ELLEEstée Lauder Most Sensuous Woman van de avond. Daarnaast maken ook de stemmers kans op de felbegeerde goodiebag. Dus Stem!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com