Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
  • Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep
shoppen

Maak kans op de Elle Goodiebag!

Stem via ELLE.nl en maak kans op dé goodiebag van de meest stijlvolle award show van het jaar!

elle

Op vrijdag 15 januari vinden voor de 6de keer de jaarlijkse ELLE Style Awards plaats. Naast de ELLE – Personal Style Award 2010 en de ELLE – H&M Stylist Award 2010, reikt ELLE traditiegetrouw een prijs uit voor de most fashionable dame van de avond; de ELLE – Estée Lauder Most Sensuous Woman Award. Vanaf vandaag kan iedereen via ELLE.nl op haar favoriet stemmen en maakt daarmee kans op de felbegeerde goodiebag van de ELLE Style Awards in museum de Hermitage in Amsterdam.

Stem & win
Via ELLE.nl konden lezeressen de afgelopen dagen een fashionable foto van zichzelf uploaden. ELLE heeft de tien meest Style Award-waardige foto’s geselecteerd waarop vanaf morgen gestemd kan worden. De winnares mag in vol ornaat naar de ELLE Style Awards en maakt tevens kans om verkozen te worden tot de ELLEEstée Lauder Most Sensuous Woman van de avond. Daarnaast maken ook de stemmers kans op de felbegeerde goodiebag. Dus Stem!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?