You are here: Home » Beauty » Estée Lauder introduceert nieuwe huidverzorgingslijn

Estée Lauder introduceert nieuwe huidverzorgingslijn

geschreven door Constance

Estée Lauder introduceert op 17 januari as. haar nieuwste verzorgingslijn: DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Moisturizers SPF 15 en deze serie bestaat uit 4 producten.

De DayWear Crème SPF 15 voor de droge huid, de DayWear crème SPF 15 voor de normale/gemengde huid, de DayWear Lotion SPF 15 voor de vette huid en de DayWear Sheer Tint Release Moisturizer SPF 15 (elk huidtype).

Wat is er zo speciaal aan de DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Moisturizers serie? Ten eerste heeft Estée Lauder zelf een super anti-oxidant complex ontwikkeld die langdurige bescherming (8 uur lang) biedt op basis van anti-oxidanten tegen huidveroudering. Verder zit er een zonnefactor 15 (met bescherming tegen UVA en UVB straling) in elk product en een melange van hyaluronzuur en lipiden in de producten voor hydratatie van de huid. Alle crèmes ruiken naar het bekende DayWear komkommeraroma (verjongend en verkoelend) terwijl jasmijn, viooltjes en cyclaam kalmerend werken.

Ik heb zelf de Estée Lauder DayWear Sheer Tint Release Moisturizer SPF 15 thuis gestuurd gekregen voor een test en wat me als eerste opviel was dat als je crème op je gezicht aanbrengt, deze je huid een gezonde glans geeft en alle oneffenheden verdwijnen en dat je er gelijk stralend uitziet. Verder wordt je huid gelijkertijd goed verzorgt en is het een heerlijke lichte crème die ook perfect is voor in de zomer en je bent ook gelijk beschermd in de zon.  Ik vind het een erg lekker product wat net even dat extra’s aan je huid geeft waardoor je er gezonder uitziet en je huid een natuurlijke glans krijgt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com