You are here: Home » Schoenen & laarzen » Barbie by Christian Louboutin

Barbie by Christian Louboutin

geschreven door Constance

De bekende schoenenontwerper Christian Louboutin heeft een limited edition Barbie ontworpen, en ze heeft Cat Burglar.

barbie christian louboutin

De Louboutin Barbie (en deze keer heeft ze rood ipv. blond haar) is gekleed in een catsuit en wordt geleverd met  4 verschillende  Louboutin schoenen en deze hebben natuurlijk ook de bekende rode zool. Elk paar schoenen heeft ook een eigen schoenendoos en een tasje en je krijgt ook een Barbie dagboek en een kalender. Op de kalender staat elke maand een ander thema van Louboutin & Barbie. Hou wel rekening met een wachtlijst want de 1e Louboutin Barbies zijn al uitverkocht.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com