You are here: Home » Gadget nieuws » Merry Kissmas

Merry Kissmas

geschreven door Constance

Lippen om te zoenen, dat is natuurlijk extra belangrijk tijdens de feestdagen. Om je lippen klaar te maken voor een romantische zoensessie onder de mistletoe en een Gelukkig Nieuwjaar-smakkerd om 0.00 uur heeft Labello Natural Volume ontwikkeld. 

Labello Natural Volume

Labello Natural Volume zorgt ervoor dat je lippen voller lijken. En welke lady wil nu niet mooie volle filmsterlippen? Om dit resultaat te verkrijgen, bevat deze lippenbalsem twee verschillende ingrediënten. Met de Collageen-Versterker wordt de natuurlijke productie van collageen in je lippen gestimuleerd. Daarnaast zorgen licht reflecterende pigmentdeeltjes voor een mooie glans en optisch vollere lippen. 

Met zulke lippen ben je helemaal klaar voor alle zoenen die je tijdens de feestdagen uitdeelt aan vrienden, familie en je geliefde. Jij en de mensen die je zoent hoeven niet bang te zijn voor ‘sticky lips’. Labello Natural Volume belooft prachtig volle lippen zonder een plakkerig gevoel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com