Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
  • LOV x HaticeSchmidt make-up collectie LOV x HaticeSchmidt make-up collectie
  • essence Fall Back to Nature essence Fall Back to Nature
  • Primark PS… collectie krijgt Leaping Bunny certificaat Primark PS… collectie krijgt Leaping Bunny certificaat
  • Moederdag cadeautip; BE Cool koeltassen Moederdag cadeautip; BE Cool koeltassen
  • Black Friday Kruidvat acties Black Friday Kruidvat acties
ladygadgets

Merry Kissmas

Lippen om te zoenen, dat is natuurlijk extra belangrijk tijdens de feestdagen. Om je lippen klaar te maken voor een romantische zoensessie onder de mistletoe en een Gelukkig Nieuwjaar-smakkerd om 0.00 uur heeft Labello Natural Volume ontwikkeld. 

Labello Natural Volume

Labello Natural Volume zorgt ervoor dat je lippen voller lijken. En welke lady wil nu niet mooie volle filmsterlippen? Om dit resultaat te verkrijgen, bevat deze lippenbalsem twee verschillende ingrediënten. Met de Collageen-Versterker wordt de natuurlijke productie van collageen in je lippen gestimuleerd. Daarnaast zorgen licht reflecterende pigmentdeeltjes voor een mooie glans en optisch vollere lippen. 

Met zulke lippen ben je helemaal klaar voor alle zoenen die je tijdens de feestdagen uitdeelt aan vrienden, familie en je geliefde. Jij en de mensen die je zoent hoeven niet bang te zijn voor ‘sticky lips’. Labello Natural Volume belooft prachtig volle lippen zonder een plakkerig gevoel.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?