You are here: Home » Beauty » Beautytips van Tom Sebastian

Beautytips van Tom Sebastian

geschreven door Constance

Wil je helemaal in glamour make-up aan de Kerstdis zitten of heb je op Oudjaarsavond een (gala)party? Maar je hebt werkelijk geen idee hoe je het beste je wenkbrauwen kunt epileren of een egale foundation opbrengt?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gTiaxjaEP9Y&feature=player_embedded[/youtube]

(Dit is maar 1 voorbeeld van de vele videobeautytips.)

Op de website bytom.nl vind je diverse korte filmpjes waarop precies wordt uitgelegd hoe je je make-up kunt aanbrengen of je huid moet verzorgen. De filmpjes duren maar een paar minuten maar je kunt wel alle basistips bekijken. Zo zijn er video’s waarin je kunt zien hoe je oogschaduw opdoet en  je mond en je lippen kunt accentueren maar ook is er een video met ideeen voor lang haar. Dus doe er je voordeel mee, en bekijk alle tips & trucs van Tom Sebastian.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com