Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
  • LOV x HaticeSchmidt make-up collectie LOV x HaticeSchmidt make-up collectie
  • CATRICE limited edition ‘Astrology’ CATRICE limited edition ‘Astrology’
  • essence Fall Back to Nature essence Fall Back to Nature
  • Primark PS… collectie krijgt Leaping Bunny certificaat Primark PS… collectie krijgt Leaping Bunny certificaat
  • Moederdag cadeautip; BE Cool koeltassen Moederdag cadeautip; BE Cool koeltassen
shoppen

Beautytips van Tom Sebastian

Wil je helemaal in glamour make-up aan de Kerstdis zitten of heb je op Oudjaarsavond een (gala)party? Maar je hebt werkelijk geen idee hoe je het beste je wenkbrauwen kunt epileren of een egale foundation opbrengt?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gTiaxjaEP9Y&feature=player_embedded[/youtube]

(Dit is maar 1 voorbeeld van de vele videobeautytips.)

Op de website bytom.nl vind je diverse korte filmpjes waarop precies wordt uitgelegd hoe je je make-up kunt aanbrengen of je huid moet verzorgen. De filmpjes duren maar een paar minuten maar je kunt wel alle basistips bekijken. Zo zijn er video’s waarin je kunt zien hoe je oogschaduw opdoet enĀ  je mond en je lippen kunt accentueren maar ook is er een video met ideeen voor lang haar. Dus doe er je voordeel mee, en bekijk alle tips & trucs van Tom Sebastian.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?