Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
ladygadgets

Laarzen- en schoenenspanners

Ik doe het zelf ook niet, maar het schijnt dat je schoenen en je laarzen beter in model blijven als je gebruik maakt van zgn. laarzen- en schoenenspanners. (Zowieso wordt het voor mij een duur grapje, want ik heb meer dan 60 paar schoenen en laarzen.)

tica copenhagen

Maar misschien zou ik eens kunnen beginnen met mijn kostbaarste exemplaren, want de spanners van TICA Copenhagen zijn gewoon te leuk. De spanners zijn te koop in allerlei leuke kleuren en prints en als je ze niet gebruikt dan kan je ze gewoon aan een haakje ophangen en na dat je je schoenen of laarzen uit hebt gedaan, gelijk weer gebruiken. De spanners zijn gemaakt van 100% milieuvriendelijk kunststof en te koop bij Perfectly Basics.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?