You are here: Home » Accessoires » Laarzen- en schoenenspanners

Laarzen- en schoenenspanners

geschreven door Constance

Ik doe het zelf ook niet, maar het schijnt dat je schoenen en je laarzen beter in model blijven als je gebruik maakt van zgn. laarzen- en schoenenspanners. (Zowieso wordt het voor mij een duur grapje, want ik heb meer dan 60 paar schoenen en laarzen.)

tica copenhagen

Maar misschien zou ik eens kunnen beginnen met mijn kostbaarste exemplaren, want de spanners van TICA Copenhagen zijn gewoon te leuk. De spanners zijn te koop in allerlei leuke kleuren en prints en als je ze niet gebruikt dan kan je ze gewoon aan een haakje ophangen en na dat je je schoenen of laarzen uit hebt gedaan, gelijk weer gebruiken. De spanners zijn gemaakt van 100% milieuvriendelijk kunststof en te koop bij Perfectly Basics.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com