You are here: Home » Schoenen & laarzen » Shick* maakt betaalbare modeschoenen

Shick* maakt betaalbare modeschoenen

geschreven door Constance

Op de Miljonairsfair is, door Nicolette van Dam, het nieuwe schoenenmerk Shick* gelanceerd. (Shick* is het Russische woord voor glamour.) De schoenen geven elke vrouw een gevoel van luxe & high fashion voor een zeer betaalbare prijs.

nicolette van dam

De eerste  Shick* schoenenwinkel wordt in februari 2010 geopend in de Amsterdamse Kalverstraat. Op de Miljonairsfair werden slechts 8 modellen getoond en de aanwezige dames waren gelijk enthousiast. En dat zonder dat er over prijzen gesproken werd. Elke 6 weken is er een compleet nieuwe collectie pumps, flats, booties en sandals. De prijzen liggen tussen de euro 10,- voor een slippertje en maximaal euro 40,- voor de laarzen, dus voor dat geld kan je regelmatig nieuwe schoenen kopen.  Dus eindelijk heb je geld om bij elke outfit een paar matching schoenen te kopen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com