Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen
  • L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana
  • L.K.Bennett Wedding Collectie L.K.Bennett Wedding Collectie
  • Saucony Spring Summer collectie Saucony Spring Summer collectie
  • Lever oude schoenen in voor de Kledingbank Lever oude schoenen in voor de Kledingbank
shoppen

Shick* maakt betaalbare modeschoenen

Op de Miljonairsfair is, door Nicolette van Dam, het nieuwe schoenenmerk Shick* gelanceerd. (Shick* is het Russische woord voor glamour.) De schoenen geven elke vrouw een gevoel van luxe & high fashion voor een zeer betaalbare prijs.

nicolette van dam

De eerste  Shick* schoenenwinkel wordt in februari 2010 geopend in de Amsterdamse Kalverstraat. Op de Miljonairsfair werden slechts 8 modellen getoond en de aanwezige dames waren gelijk enthousiast. En dat zonder dat er over prijzen gesproken werd. Elke 6 weken is er een compleet nieuwe collectie pumps, flats, booties en sandals. De prijzen liggen tussen de euro 10,- voor een slippertje en maximaal euro 40,- voor de laarzen, dus voor dat geld kan je regelmatig nieuwe schoenen kopen.  Dus eindelijk heb je geld om bij elke outfit een paar matching schoenen te kopen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?