You are here: Home » Accessoires » Void horloges

Void horloges

geschreven door Constance

Het Zweedse horlogemerk Void heeft, sinds kort, een 2e model uitgebracht, de Void V02. Dit hebben ze gedaan na het grote succes van de Void V01.

void v02De Void V02 heeft een heel bijzonder design, want het horloge bestaat maar uit een half glas en een halve wijzerplaat. Verder wordt er gebruik gemaakt van 2 zgn. kompasnaalden en deze geven de tijd aan. De kleine wijzer is voor de uren en grote wijzer is voor de minuten, net als bij elk ander horloge. De ene wijzer is rood en de andere wit en deze kleuren corresponderen met de cijfers die in dezelfde kleuren op de wijzerplaat staan.  De Void V02 is verkrijgbaar in 4 kleuren en heeft mineraal glas en een leren band.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com