Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Aldi biedt de Motorola Moto E5 smartphone aan Aldi biedt de Motorola Moto E5 smartphone aan
  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
shoppen

Hondenkleding bij Hippe Hond

In 2005 heb ik al eens een artikel geschreven over de webwinkel voor honden, Hippe Hond. Alleen was het toen nog ‘not done’ om je hond(je) kleertjes aan te trekken. Dat is nu anno 2009/2010 wel anders, zo blijkt wel uit onderstaand artikel van gastblogster Alexandra.

hippe hond

Ik ben op al vele kerstmarkten geweest, heb kerstversieringen in verschillende tuincentra bekeken en nog is mijn versierlust niet gestild. Kerstkado’s liggen klaar en het weer buiten heeft me helemaal in de juiste eindejaarsstemming gemaakt…maar mijn boom is af en alle  verlichting hangt al, krans op de deur, ster voor het raam……wat mis ik toch?

Opeens springt mijn vrolijke chihuahua Pepper op schoot…en wat zag hij er glamourless uit!! Als hij iets nodig heeft surf ik gelijk naar Hippehond.nl want daar vind je alles wat een kooplustig baasje maar kan bedenken voor zijn huisdier, met handige, praktische maar ook hilarische dingen.Tussen al dat moois vond ik het meest leuke,onzinnige ding wat aan onze Christmas spirit ontbrak namelijk: Rudolf the Red Nosed Reindeercap!

Mogelijk ondersteunt de browser de weergave van deze afbeelding niet.Hippehond schroomt niet om je hond van een Kerstmannenpak, smokingstrik of kerstdas & muts te voorzien….Mogelijk ondersteunt de browser de weergave van deze afbeelding niet. Mogelijk ondersteunt de browser de weergave van deze afbeelding niet. Mogelijk ondersteunt de browser de weergave van deze afbeelding niet. Nu is alles af; met zo’n rondspringend reindeertje!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?